Uniqlo Antwerpen: adres, openingstijden, jobs

Het Japanse modeconcern Uniqlo heeft vaste voet gekregen in België, om precies te zijn in Antwerpen. Aan de Meir, de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen, heeft Uniqlo haar eerste filiaal in de Benelux geopend. Hierdoor is de wereldwijd bekende mode van Uniqlo ineens voor miljoenen Vlamingen binnen handbereik gekomen. Wil je graag eens Uniqlo Antwerpen bezoeken? We hebben alle informatie samengevat zoals het adres, de openingstijden, het assortiment, de bereikbaarheid en parkings en informatie over werken bij Uniqlo Antwerpen en jobs.

Uniqlo Antwerpen

Het eerste filiaal van Uniqlo in België heeft de deuren geopend in Antwerpen. Het was zelfs de eerste Uniqlo winkel in de Benelux. De winkel heet een oppervlakte van ongeveer 1.300 vierkante meter. Dat Uniqlo voor Antwerpen heeft gekozen is te verklaren vanwege het feit dat Antwerpen een vooruitstrevende rol speelt als het aankomt op mode. De bekende winkelstraat de Meir spreekt ook aan in geheel België en zelfs in het buitenland.

Adres

Het adres van Uniqlo Antwerpen is als volgt:

  • Adres: Meir 67 – 69
  • Postcode: 2000 Antwerpen

Assortiment

Bij Uniqlo Antwerpen zal je aantreffen wat je ook bij filialen van Uniqlo in het buitenland zult aantreffen. Dus mode voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs baby’s. De collecties hebben vaak een wat meer basic uitstraling dan de collecties van grote concurrerende modeketens, maar hierdoor is de mode wel meer tijdloos en geschikter voor meerdere gelegenheden.

Openingstijden Uniqlo Antwerpen

De openingstijden van het Uniqlo filiaal in Antwerpen zijn als volgt:

  • Maandag: 10.00 – 19.00
  • Dinsdag: 10.00 – 19.00
  • Woensdag: 10.00 – 19.00
  • Donderdag: 10.00 – 19.00
  • Vrijdag: 10.00 – 19.00
  • Zaterdag: 10.00 – 19.00
  • Zondag: gesloten behalve tijdens koopzondagen (12.00 – 20.00)

Bereikbaarheid

Uniqlo Antwerpen is zoals eerder vermeld gelegen aan de bekende winkelstraat de Meir midden in de stad. Deze winkelstraat herbergt diverse van de meest bekende modeketens waardoor een bezoekje altijd de moeite waard is. De Meir is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt er een metrostation onder de straat (metrohalte Meir). Ook het treinstation Antwerpen Centraal is op maar ongeveer 900 meter (tien minuten) lopen gelegen van Uniqlo. Wil je de winkel met de auto bezoeken? Er zijn parkings in de nabijheid van Uniqlo, parkeer bijvoorbeeld in parkings aan de Korte Klarenstraat 10, Eikenstraat 9 of Hopland 16.

Jobs Uniqlo Antwerpen

Het filiaal van Uniqlo Antwerpen heeft in totaal circa honderd personeelsleden. Dit grote aantal werknemers is nodig om de winkelbeleving te kunnen bieden die Uniqlo voorstaat waarbij tevens de rekken en tafels perfect volhangen en –liggen met kleding en andere mode. Niemand blijft natuurlijk zijn of haar hele leven voor dezelfde firma werken, dus regelmatig komen er nieuwe vacatures vrij. Vind de nieuwste jobs via deze webstek

Webshop Uniqlo

Uniqlo is vooralsnog pas net begonnen met de verovering van België en Nederland, maar desondanks kan je er op ieder gewenst moment shoppen. Online dan wel te verstaan via de webshop van Uniqlo. De collecties van het modemerk zijn online te koop en worden thuisbezorgd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.