TK Maxx: winkels Nederland

TK Maxx is een Amerikaanse modeketen welke actief is in het voordeligere segment. TK Maxx profileert zich namelijk als een outletketen waardoor je er mode en kleding kunt kopen tegen zeer lage prijzen. Het bijzondere is dat het assortiment bestaat uit collecties van topmerken, dus absolute A-merken. TK Maxx opent in Nederland steeds meer nieuwe winkels, kom te weten waar je de filialen kunt vinden, wat de adressen en openingstijden zijn, of TK Maxx ook online verkoopt en hoe je kunt werken bij TK Maxx.

TK Maxx

TK Maxx, misschien doet het bij sommige shoppers een belletje rinkelen. De Amerikaanse modeketen is natuurlijk in het buitenland al zeer actief en succesvol, maar ook in Nederland is het geen nieuwe winkel. In de jaren negentig was TK Maxx al eens actief in Nederland, maar het werd toen helaas geen succes. Nu de modewereld is veranderd en er een verschuiving naar voordeligere artikelen is gekomen probeert TK Maxx het nogmaals.

Collecties en assortiment

TK Maxx verkoopt voornamelijk mode van internationale topmerken zoals Diesel, Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, enzovoorts. Maar wat de winkelketen zo bijzonder maakt is het feit dat de prijzen tientallen procenten lager liggen dan alles. TK Maxx is namelijk een outletwinkel waardoor per kledingstuk al snel tientallen euro’s bespaard. De collecties bestaan uit kleding en mode voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar je vindt bij TK Maxx ook andersoortige producten zoals schoenen, tassen, woonartikelen, parfum, enzovoorts.

TK Maxx Eindhoven

In Eindhoven vind je een winkel van TK Maxx aan het adres Heuvel Galerie 183-185. Deze winkel is gelegen in winkelcentrum Heuvel in het centrum van de stad …lees verder…

TK Maxx Rotterdam

Een tweede filiaal van TK Maxx opent de deuren aan het Binnenwegplein 27-29 in Rotterdam …lees verder…

TK Maxx Groningen

In Groningen opent een TK Maxx filiaal in mei 2016.

Nieuwe filialen

TK Maxx is voorlopig nog niet van plan om rustig aan te doen, er wordt de komende jaren een heus offensief op de Nederlandse mode- en retailmarkt losgelaten. Er zijn namelijk al sterke geruchten dat er winkels worden geopend in Arnhem, Enschede, Den Bosch en mogelijk nog drie andere grote Nederlandse steden. Ook zullen er waarschijnlijk vestigingen van HomeSense worden geopend, wat de meubelvariant is van TK Maxx.

Vacatures

Nieuwe winkels betekent uiteraard ook nieuwe vacatures. Om tevreden klanten over de vloer te hebben heeft TK Maxx per winkel tientallen personeelsleden nodig die de klanten helpen, rekken aanvullen, de winkel netjes doen laten ogen, kassadiensten draaien, enzovoorts. Je vindt de vacatures op de website van TK Maxx en op speciale vacaturewebsites.

Cadeaukaart

TK Maxx beschikt over eigen cadeaukaarten die leuk zijn om te geven of te ontvangen. De waarde van de cadeaukaarten die gekozen kan worden varieert, je kunt kiezen uit de waardes € 5, € 10, € 20, en € 50,-.

Reactie plaatsen

Reacties

H. Van Uden
7 jaar geleden

Graag zou ik willen weten in welke steden er inmiddels een T-max winkel is.
Afgelopen week waren we in Den Haag en hebben we mooie spullen gekocht.
We wonen in Breda, dus regelmatig komende in Eindhoven.

c.vdberg
8 jaar geleden

Eindelijk een tk maxx winkel in Nederland.!!! De laatste 15 jaar was ik al een heel groot fan van deze winkels in Engeland( Geloof me ik ken ze in kent Sussex,en midden Engeland.) En nu eindelijk ook hier in ons kikkerlandje. En nu maar hopen dat mijn landgenoten net zo warm lopen voor deze winkel als ik .