Ticketmaster: tickets kopen en verkooppunten

Iedereen die weleens een sportwedstrijd of concert heeft bezocht is bekend met Ticketmaster. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van alle soorten tickets en kaarten voor bekende festivals en evenementen. Ticketmaster biedt kaarten aan via de eigen website, telefonisch of via aangesloten verkooppunten. Kom onderstaand alles te weten over Ticketmaster, hoe het werkt, wat de betaalmogelijkheden zijn en waar je de verkooppunten vindt.

Ticketmaster

Het Amerikaanse bedrijf Ticketmaster is de wereldleider wat betreft de voorverkoop van tickets en verkoopt ieder jaar meer dan honderd miljoen tickets wereldwijd. Ticketmaster richt zich hierbij op de segmenten muziek, sport, cultuur, festivals, beurzen en tentoonstellingen, familie en comedy.

Om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken beschikt Ticketmaster over drie verkoopkanalen:

  • De eigen website Ticketmaster.nl
  • Telefonisch via 0900-300 1250 (60 cpm).
  • Verkooppunten door het land

Online kaarten bestellen

Een ticket kopen via Ticketmaster.nl is enorm eenvoudig. Ga gewoon naar de website en zoek het evenement of festival dat je wilt bezoeken. Kies het aantal kaarten, de datum, de plaatsen die je wenst, enzovoorts. Wanneer je het bestelproces afrondt zal je in moeten loggen via je Ticketmaster account. Wanneer je dit niet hebt kan je een account aanmaken. Loop vervolgens de betalingsstappen door en rond het bestelproces af.

Betaalmogelijkheden

Afrekenen bij Ticketmaster is mogelijk aan de hand van verschillende betaalmethoden. Betalen is bijvoorbeeld mogelijk via iDeal, creditcards (Mastercard, VISA, American Express) en via de Ticketmaster Gift Card.  

Telefonisch bestellen

Beschikt je niet over de mogelijkheden om via een van deze betaalmethoden te betalen? In dat geval kan je telefonisch je kaarten bestellen  via 0900-300 1250 (60 cpm). Vanuit het buitenland bel je +31881232425 .

Verkooppunten Ticketmaster

Tenslotte zijn kaarten ook te koop bij honderden bij Ticketmaster aangesloten verkooppunten. Ook gereserveerde tickets kunnen worden afgehaald bij deze verkooppunten. Een overzicht van alle verkooppunten is te vinden via deze link

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.