River Island Amsterdam: winkelinformatie

Het bekende Britse modemerk River Island is ook op het Europese vasteland actief en heeft meerdere winkels geopend. Een van de vestigingen in Nederland is gevestigd in Amsterdam aan de Kalverstraat. River Island is uitgegroeid tot een van de populairste winkels van Amsterdam. Onderstaand is alle informatie over River Island opgesomd waaronder adres, telefoonnummer, vacatures, openingstijden en de bereikbaarheid.

River Island Amsterdam

De populairste winkel van River Island in Nederland vind je in Amsterdam aan de Kalverstraat. Bezoekers van deze drukke winkelstraat zetten River Island telkens hoog op hun ‘to visit list’. De mode van River Island is namelijk enorm trendy maar toch anders dan de meeste andere modewinkels. De kleding en mode zijn een stuk eleganter van stijl en geschikt voor meerdere gelegenheden. Overigens zijn er in Nederland en België nog diverse andere River Island winkels.

Adres en telefoonnummer

Aan de geweldige winkelstraat de Kalverstraatvind je River Island. Deze Britse modeketen past prima tussen alle andere aansprekende modeketens die gelegen zijn aan de Kalverstraat. Het adres en telefoonnummer van River Island in Amsterdam zijn als volgt:

  • Adres: Kalverstraat 22-26, 1012 PD Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-3302640

Vacatures River Island Amsterdam

River Island in Amsterdam streeft continu naar een sterk team vol enthousiaste werknemers die in staat zijn om de klanten te adviseren en tevreden te houden. Om het team ook op volle sterkte te houden zoekt River Island ook regelmatig nieuwe werknemers. Alle vacatures bij de winkel in Amsterdam vind je terug op http://www.riverislandcareers.com/.

Openingstijden

Het Amsterdamse filiaal van River Island is alle dagen van de week geopend en dus ook op zondag. Iedere zondag is het koopzondag. De koopavond is op donderdagavond, de winkel gaat dan pas om 21.00 uur dicht. Alle openingstijden zijn:

  • Maandag: 10.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 18.00 uur

Bereikbaarheid

De Amsterdamse Kalverstraat is midden in Amsterdam gelegen en vormt de drukst bezochte winkelstraat van Nederland. Omdat de straat midden in de binnenstad van Amsterdam ligt betekent dit dat de winkel niet zo eenvoudig met de auto te bereiken is. Parkeren is wel mogelijk in de omgeving, maar je betaalt wel enorm hoge parkeergelden. Eenvoudiger is het reizen met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Amsterdam Centraal of bus- en tramhalte De Dam zijn niet ver weg gelegen.

Webshop River Island

Ook al is de winkel van River Island in Amsterdam gewoon zeven dagen per week open, toch kan het soms ook wel lekker makkelijk zijn om je bestellingen online te doen. Shop in de online webwinkel van River Island via de website van het modeconcern en je bestelde producten worden thuisbezorgd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.