River Island: winkels en webshop

River Island is een chique modemerk waar je prachtig vormgegeven en elegante kleding kunt kopen. River Island heeft winkels in Nederland en België en natuurlijk kan je ook online mode kopen via de online webwinkel. Kom meer te weten over River Island, de winkels in Nederland en België, het assortiment van het Britse modeconcern, de online webwinkel, vacatures en werken bij River Island en de giftcard.

River Island Nederland

In Nederland vind je River Island winkels op de onderstaande volgende locaties. Adres en telefoonnummer per filiaal zijn:

  • River Island Alkmaar, Lange Straat 70, +31(0)72-5115284
  • River Island Amsterdam, Kalverstraat 22-26, +31(0)20-3302640
  • River Island Den Haag, Grote Markstraat 53, +31(0)70-3614044
  • River Island Rotterdam Alexandrium, Poolsterplein 155 C, +31(0)10-4215822
  • River Island Rotterdam Lijnbaan, Lijnbaan 101, +31(0)10-4142525

River Island België

In België is er pas één winkel van River Island, namelijk in Antwerpen. Het adres en telefoonnummer zijn:

  • River Island Antwerpen, Meir 56, +32(0)32229414

Assortiment

River Island produceert en verkoopt kleding, schoenen en andere mode voor dames, heren en kinderen. Overigens verkoopt niet iedere winkel exact hetzelfde, zo zijn er bijvoorbeeld filialen waar alleen damesmode wordt verkocht. Binnen het assortiment van River Island kan je werkelijk alles verwachten op modegebied. Dus van broeken tot jassen, van shirts tot horloges, van zonnebrillen tot lingerie en van leggings tot laarzen.

Online webwinkel

Je blijft je verwonderen wanneer je het prachtige en elegante assortiment van River Island bekijkt. Gelukkig is dit 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk, de online webwinkel is namelijk altijd geopend! Bestel eenvoudig je gewenste artikelen online en laat ze thuisbezorgen. En als ze niet bevallen kan je ze gewoon weer retourneren.

River Island sale

De winkels van River Island verlagen ook de prijzen tijdens de zomersale en wintersale. Als je niet kan wachten op de uitverkoop, maar gewoon direct al met korting wilt shoppen moet je gewoon eens de sale afdeling op de website van River Island bezoeken. Via de kopjes dames, heren, jongens en meisjes kan je verder klikken op ‘sale’.

River Island vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de mode en lijkt werken bij River Island je wel wat? Er zijn regelmatig vacatures die openstaan voor bijvoorbeeld personeelsleden in de winkels of op hoofdkantoor. Alle actuele vacatures bij alle River Island filialen zijn verzameld op de website http://www.riverislandcareers.com/.

Giftcard

Het is helaas nog niet mogelijk om op dit moment een giftcard van River Island te kopen of te ontvangen. Er bestaat wel een cadeaukaart binnen River Island, alleen deze is nog niet geïntroduceerd in Nederland en België.

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
7 jaar geleden

Heb een bestelling geplaatst met extra 14 euro om het per expres te versturen. Bedrag is afgeschreven. Geen bevestiging ontvangen. Heb contact gezocht dit gaat via de mail. Geen antwoord tot op heden. Contact met de winkel in Amsterdam gezocht. Daar vertelde een geïrriteerd dame mij vandaag dat deze klachten constant binnenkomen.maar zij heeft niets met de webshop te maken en kan ook niet telefonische contact opnemen. En via de mail heeft het volgens haar ook geen zin. Beetje vreemd hoe dit bedrijf werkt niet echt klant gericht. En zeker niet netjes. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Vriendelijke groet, Jacqueline.