Werken bij Rabobank: overzicht actuele vacatures

Rabobank is behalve een grote internationale bankier ook een grote werkgever in Nederland. Duizenden werknemers zetten zich iedere dag in voor tevreden particulieren en bedrijven. Om het personeelsbestand op volle kracht te houden zijn er op ieder moment wel openstaande vacatures bij Rabobank. Misschien liggen er ook wel mogelijkheden voor jou om te werken bij Rabobank. Verderop vind je een overzicht van actuele Rabobank vacatures. Tenslotte is het ook mogelijk om bij Rabobank diverse opleidingen te volgen, stages te lopen of in de vorm van een traineeship aan de slag te gaan.

Werken bij Rabobank

Rabobank en samenwerken, het is vier handen op één buik. Dit komt natuurlijk door de wortels van de Rabobank, die coöperatief zijn met een lokaal karakter. Hoewel de bank zich lokaal laat gelden betekent dit niet dat het geen wereldspeler is en dat vertaalt zich dan ook in de aanwezigheid in tientallen landen. Rabobank kent een zeer divers aantal functies waaronder financiële functies, HR, ICT, risicobeheersing, marketing en communicatie, juridische functies, enzovoorts. Rabobank bedient in Nederland circa 7 miljoen particulieren en bijna 1 miljoen zakelijke klanten. In de rest van de wereld komen hier nog eens miljoenen klanten bij.

Actuele vacatures Rabobank

Rabobank heeft natuurlijk honderden filialen, een hoofdkantoor en diverse andere voorzieningen operationeel. De actuele en openstaande vacatures van al deze bedrijfsonderdelen heeft Rabobank verzameld op één vacatureportaal waardoor je relatief eenvoudig het complete vacatureaanbod kunt doorspitten. Maak het jezelf nog eenvoudiger door een voorselectie te maken uit het aanbod vacatures. Geef bijvoorbeeld aan in welk functiegebied je werkzaam wilt zijn, het type contract dat je ambieert, je gevolgde opleiding, je werkervaring en de locatie waar je ongeveer of precies wilt werken. Hieronder volgen actuele Rabobank vacatures:

ING Vacatures

Solliciteren

Het is mogelijk om direct online te solliciteren op de vacatures van Rabobank. Je zult dan je CV en motivatie moeten bijvoegen. Het solliciteren gaat via de button ‘solliciteer nu’. Na afloop van het indienen ontvang je een ontvangstbevestiging en zal een medewerker van HR je sollicitatie in behandeling nemen. Soms kan het nodig zijn om een assessment af te leggen als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Overigens is het ook mogelijk om een open sollicitatie in te dienen als er op dit moment geen geschikte vacatures tussen zitten.

Stages en opleidingen

Rabobank biedt verschillende opleidingsmogelijkheden aan haar personeel en aan studenten. Zo zijn er traineeships voor de combinatie werken en leren. Ook wordt er continue geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel aan de hand van een loopbaantraject. Studenten kunnen tevens stage lopen bij Rabobank. Je vindt de stages in het vacatureoverzicht van Rabobank. Selecteer daarvoor onder type contract de optie ‘stage’.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.