Werken bij PSV: overzicht actuele vacatures

Voetbalclub PSV Eindhoven is een van de top drie clubs van Nederland en speelt bijna ieder jaar om het Landskampioenschap. Ook Europees weet PSV vaak een prima indruk achter te laten. PSV kan bogen op een grote en trouwe fanschare. Vele supporters dromen weleens om profvoetballer te worden bij PSV, maar helaas is het slechts een enkeling gegeven. Maar toch kan ook jij bij PSV komen werken. Kom alles te weten over werken bij PSV en de huidige actuele vacatures waarop je kunt solliciteren.

Werken bij PSV

PSV mag dan wel een voetbalclub zijn, PSV is bovenal een zeer professionele organisatie. Natuurlijk zijn de voetballers op het veld het allerbelangrijkst, maar ook buiten het veld lopen diverse toppers rond. PSV streeft naar het beste en het maakt daarbij niet uit of het gaat om directie, terreinknechten, schoonmakers, marketeers, juristen, stewards, scouts, horecapersoneel, beveiliging of personeelszaken. Ben je niet goed genoeg om te voetballen bij PSV? Probeer het dan eens door te solliciteren op een van de vacatures voor andere functies.

Actuele vacatures

PSV Eindhoven is een redelijk grote werkgever, maar het is niet zo dat er op ieder moment honderden vacatures openstaan. Je zult dus het aanbod van vacatures in de gaten moeten houden om niks te missen. Op de website van PSV staat een overzicht. Hier kan je jezelf ook opgeven als je steward zou willen worden. Behalve direct voor PSV werken kan je ook werken voor bedrijven die aan PSV zijn verbonden, bijvoorbeeld cateraars en schoonmaakbedrijven. Onderstaand een overzicht van actuele PSV vacatures:

PSV Vacatures

Solliciteren

In de vacatures is aangegeven hoe je kunt solliciteren bij PSV. Meestal zal je je CV moeten opsturen samen met een motivatiebrief. PSV neemt ook open sollicitaties aan waardoor je ook in beeld kan komen bij de club op het moment dat er nog geen geschikte vacature voor je is. Bijkomend voordeel is dat PSV contact met jou kan opnemen als er een geschikte vacature vrijkomt.

Stages

PSV staat midden in de samenleving en biedt ook studenten de kans om zich te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een meeloopstage of afstudeerstage. Als je interesse hebt in een stage bij PSV kan je je opgeven via de vacaturepagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.