Sieraden en Mode Accessoires: assortiment en prijzen

Een mooie outfit is deel één, maar het is pas echt af als je ook fraaie bijpassende mode accessoires draagt. Denk aan een stoer horloge, een trendy zonnebril, een must have tas en natuurlijk schitterende sieraden. Om er helemaal trendy bij te lopen heeft Primark aanzienlijke delen van de winkels ingericht met mode accessoires en alles wat daarbij komt kijken. Maar wat verkoopt Primark zoal en wat kosten de sieraden en overige mode accessoires eigenlijk? Onderstaand volgt alles wat je wilt weten.

Sieraden

Als je iets doet moet je het goed doen zullen ze bij Primark hebben gedacht. Daarom geen half werk wat betreft sieraden en aanverwante producten. Binnen het assortiment is ruimte gemaakt voor armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, enzovoorts. Of wat dacht je van leuke varianten zoals een dubbele ring verbonden met een leuk kettinkje? Ok, je hoeft geen 24-karaats gouden sieraden te verwachten bij Primark, maar de kwaliteit is meer dan prima en het ziet er allemaal prachtig vormgegeven uit. Het voordeel ervan is dat je voor de sieraden vaak niet meer dan tien euro per item betaalt. Het gros van de sieraden kost zelfs maar enkele euro's.

Direct naar:

Handtassen

De deur uit zonder handtas is voor vele dames geen optie. Een tas moet uiteraard functioneel zijn en genoeg opbergruimte hebben voor bijvoorbeeld je telefoon, cosmetica en portemonnee. Maar een tas moet bovenal goed matchen met de rest van je outfit. Een handtas is namelijk meer dan ooit een mode item dat je outfit echt compleet maakt. Iedereen die weleens handtassen koopt weet dat het aardig in de papieren kan lopen, je betaalt al snel meer dan honderd euro. Maar niet bij Primark, voor ongeveer tien tot dertig euro heb je al de allerleukste handtassen in huis. Meer informatie over Primark handtassen vind je op deze pagina.

Afbeelding: voorbeelden sieraden en horloges Primark.nl

Zonnebrillen

Een zonnebril is behalve beschermend voor de ogen ook een prachtig mode item. Zonnebrillen zijn er tegenwoordig in zoveel stijlen dat de keuze soms moeilijk is. Misschien wil je wel een klassiek en tijdloos model of draag je liever een trendy en kleurrijk model? Bij Primark spelen ze handig in op deze behoeften en verkopen ze daarom grote aantallen zonnebrillen. Dankzij de lage prijs voel je het niet in je portemonnee wanneer je meerdere zonnebrillen tegelijk koopt, je kunt iedere dag dus de zonnebril uitkiezen die bij je kleding past.

Horloges

Misschien verwacht je het niet direct, maar Primark verkoopt ook horloges voor dames en heren. De prijs is zo laag, je kunt het gewoon niet vergelijken met de normale prijs die voor horloges elders worden gevraagd. Waar koop je namelijk tegenwoordig een horloge al vanaf een euro of vijf?

Overige mode accessoires

Bovenstaande is nog lang niet alles dat je bij Primark in de rekken zult vinden. Wat dacht je van riemen, hoeden, enzovoorts? Ben je benieuwd naar het complete assortiment? We raden je aan om eens een bezoek te brengen aan een van de Primark filialen. Een overzicht van de huidige en toekomstige Primark winkels vind je op Modeshoppers.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

ida
8 jaar geleden

Nice