Primark Shirts: nieuwste collectie

Een van de meest basic kledingstukken is het welbekende t-shirt oftewel shirt. Het kan gedragen worden hoofditem van je outfit, maar ook als onderkleding, als pyjama, als sportkleding en ga zo maar door. Het is geen wonder dat Primark enorme hoeveelheden shirts heeft opgenomen in het assortiment. Op ieder moment zijn er al snel honderden verschillende soorten shirts te koop, in alle kleuren en maten. Lees alles over de shirts van Primark en neem snel een kijkje naar de allerlaatste collecties.

Terug naar overzicht:

Shirts

Een shirtje kan gecombineerd worden met alle soorten onderkleding en wordt vooral gedragen in de zomermaanden vanwege de korte mouwen. Vanwege de t-vorm wordt een shirt vaak t-shirt genoemd. Primark verkoopt echt megaveel verschillende soorten shirtjes, voor mannen, vrouwen en kinderen. Tot de collecties behoren ook shirts met lange mouwen. Er zijn shirts met een effen kleur, shirts met strepen, shirts met een print, noem het maar op en Primark verkoopt het. De prijs is wat de shirts extra bijzonder maakt, de basic shirts heb je al vanaf € 2,- per stuk, terwijl de duurste shirts ongeveer € 12,- kosten. Nog steeds geen geld dus!

Collectie

Voorbeelden van Primark shirts zie je in onderstaande afbeelding:

Shirts: Nieuw bij Primark

Shirts worden vooral in de zomermaanden veel gedragen, maar eigenlijk zijn ze gewoon het hele jaar door bijzonder populair. Gedurende het hele jaar door past Primark daarom de collecties aan, het kan dus zeker geen kwaad om de nieuwe artikelen te bekijken. Via onderstaande buttons kom je op de pagina uit waar de allerlaatste collecties worden getoond:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen jeans. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.