Primark Schoenen: assortiment en prijzen

Schoenen zijn misschien wel het meest belangrijke fashion item dat je kunt dragen. Een outfit valt of staat bij de schoenen. De modeketen Primark heeft een enorm assortiment schoenen voor mannen, kinderen, baby’s en natuurlijk vrouwen. Modieus en zeer voordelig, zo kan je het assortiment aan schoenen bij Primark wel samenvatten. Kom onderstaand alles te weten over de schoenen van Primark en wat de kosten ongeveer bedragen.

Damesschoenen

De bestverkochte subgroep schoenen zijn natuurlijk de damesschoenen. Het assortiment is opgebouwd uit schoenen in alle soorten en maten. Denk aan sportieve modellen, maar ook klassieke pumps of casual veterschoenen. Zelfs heerlijke pluche pantoffels ontbreken niet bij Primark. Genoeg keuze dus om je inwendige honger naar nieuwe schoenen te stillen. Alle schoenen zijn te koop in verschillende schoenmaten. Vooral de vrouwen met de meest gangbare schoenmaten (36 tot en met 41) zullen de meeste keuze hebben.

Herenschoenen

Kleding maakt de man luidt het bekende gezegde, maar eigenlijk zou er in plaats van kleding beter schoenen gezegd kunnen worden. Schoenen geven namelijk een zeer sterk visitekaartje af en zeggen veel over je persoonlijkheid. Uiteraard kan er lustig op worden los gecombineerd afhankelijk van de situatie waar je de schoenen draagt. Primark heeft wederom een indrukwekkend assortiment schoenen voor heren. De meest gangbare schoenmaten voor mannen zijn de schoenmaten 40 tot en met 46, maar ook andere maten worden verkocht.

Afbeelding: voorbeelden Primark schoenen (bron: Primark.nl)

Kinderen en baby’s

Wat is er nou schattiger dan kleine lieve schoentjes voor je pasgeboren hummeltje? Ook baby’s kunnen schoenen dragen en de boodschap die je ermee uitdraagt is groter dan je denkt. Je kunt varieren en kiezen voor stoere schoenen of juist hele schattige en lieve schoenen. Primark verkoopt schoenen voor baby’s in onder andere de schoenmaten 16 tot en met 19. Vanaf maat 20 kom je terecht in de kinderafdeling en de kinderschoenen gaan grofweg door tot en met schoenmaat 38.

Prijzen

Schoenen, tot zover nog niet zo bijzonder zal je misschien denken. Maar wat wel heel bijzonder is zijn de prijzen voor de schoenen, of beter gezegd de zeer lage prijzen. Voor enkel euro’s heb je al een set schoenen of pantoffels bij Primark. De meest exclusieve en meest modieuze schoenen kosten ook nog altijd niet veel meer dan enkele tientallen euro’s. Het gros van de schoenen kost absoluut minder dan € 20,- per set.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.