Primark Pyjama's: nieuwste collectie

Wat is er lekkerder dan tijdens een koude nacht in je bed te kruipen met een heerlijk comfortabel zittende pyjama? Gemaakt van de zachtste materialen verkoopt Primark pyjama’s in alle kleuren, maten en met de leukste prints. Tot het assortiment behoren pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen. Kom alles te weten over de pyjama’s van Primark en bekijk de allerlaatste collectie online.

Terug naar overzicht:

Pyjama

Sommige mensen slapen het liefst met zo min mogelijk kleding aan, andere genieten er juist van om een lekker warm pak aan te hebben in bed. Voor de laatste groep is een pyjama een must have om de koude winternachten goed door te komen. Primark heeft een uitgebreid assortiment aan pyjama’s. De prijs is zoals gewoonlijk uitermate voordelig, want je hebt al een bovenstuk voor maar enkele euro’s. Een compleet pyjamapak kost meestal tussen de € 10 en € 20,-. De pyjama’s zijn te koop met de allerleukste prints waardoor je jezelf niet eens hoeft te schamen als de buren of de postbode ineens aan de deur staan. Laat de koude winternachten dus maar komen, want met de Primark pyjama’s kom je ze glansrijk door.

Collectie

Enkele voorbeelden van Primark pyjama’s:

Pyjama's: Nieuw bij Primark

Pyjama’s kunnen het hele jaar door worden gedragen, maar in de winter zijn ze vaak wat dikker van stof en voorzien van langere mouwen dan in de zomer. Om continu op de vraag van de klant in te spelen wijzigt Primark de collectie het hele jaar door. Volg de laatste collectie pyjama’s via:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen pyjama's. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

carola van delft
8 jaar geleden

ik hep halle pijama gekogte in de winkel
primark