Primark Minions: nieuwste collectie

De grappige en schattige gele Minions kennen we natuurlijk van de animatiefilms Minions, Despicable Me en Despicable Me 2. Ondanks dat de Minions graag kwaadaardige schurken helpen hebben ze natuurlijk een gouden hartje. Niet voor niets zijn heel veel kinderen en ook volwassenen daarom dol op de Minions. Primark heeft hierop ingespeeld en een uitgebreid assortiment Minions artikelen gecreëerd. Kom te weten welke Minions artikelen je kunt kopen bij Primark en neem alvast een kijkje naar de nieuwste collectie.

Terug naar overzicht:

Minions

Primark heeft drie hoofdstromen met Minions producten, namelijk kinderkleding, dameskleding en huishoudelijke artikelen. En het aantal Minions producten is toch wel aardig indrukwekkend te noemen. Denk maar aan schattige kinderjurkjes en shirtjes, een complete pyjamalijn, sokken, uiteraard echte Primark Minions onesies, onderbroeken, enzovoorts. Ook leuk om aan je kinderen te geven zijn de huishoudelijk Minions artikelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn etuis, schrijfgerei, schriftjes en boekjes. Ideaal voor school, toch? De prijs is des Primarks, de meeste producten kosten maar enkele euro’s. De kinderkleding kost in de meeste gevallen ook maar ongeveer € 5,- per item.  Zo voordelig, je kunt het gewoon niet laten liggen.

Collectie

Je ziet hieronder enkele leuke voorbeelden van Minions producten die Primark verkoopt:

Minions: Nieuw bij Primark

Kon je bij je vorige bezoek geen leuke Minions producten vinden? Niet getreurd, Primark wisselt de collectie supersnel. Als je wilt weten welke Minions artikelen op dit moment nieuw in de winkel zijn komen te liggen kan je via deze link naar het overzicht op de website van Primark:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen Minions. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.