Primark Lingerie en Ondergoed: assortiment en prijzen

Voor spannende lingerie en prachtig vormgegeven ondergoed zit je bij Primark goed. Het assortiment bevat grote hoeveelheden BH's, strings, broekjes, boxershorts, setjes, enzovoorts. En dan die prijs, daarvoor hoef je het dus absoluut niet te laten, je betaalt vaak maar enkele euro's voor een los stuk lingerie en zelfs complete setjes. Onderstaand volgt meer informatie over de lingerie en onderhoud van Primark. 

Strings, broekjes en ondergoed

Voor alle ondergoed zoals strings, comfortabel zittende broekjes, etcetera is Primark echt the place to be. Voor prijzen die dalen tot bijna het nulpunt heb je al leuke lingerie te pakken. Helemaal voordelig zijn de pakketjes waarbij je bijvoorbeeld drie tot vijf stuks ondergoed koopt voor een zeer lage prijs. Je verbaast je overigens over de diversiteit van het ondergoed, strings en broekjes; alle kleuren en maten zijn present.

BH's van Primark

De BH's bij Primark zijn kleurrijk en mooi vormgegeven. Of je nu comfortabele BH's of juist wat spannendere varianten zoekt, Primark heeft het in het assortiment. De BH's zijn verkrijgbaar in verschillende cupmaten en borstmaten. Het meest voorkomend zijn de cupmaten AA, A, B, C, D en DD. De borstmaten 70, 75, 80, 85, 90 en 95 zijn dan qua omtrek weer het eenvoudigst terug te vinden in de rekken. De BH's van Primark kosten zelden meer dan tien euro per stuk, de meeste zijn verkrijgbaar rond de vijf euro of zelfs nog voordeliger.

 

Afbeelding: voorbeelden lingerie Primark 

Complete lingeriesets

Heb je geen zin om zelf BH's met ondergoed te combineren? Je hoeft niet te wanhopen, in de rekken van Primark vind je ook kant en klare setjes. Dat betekent dus perfect matchende lingerie voor een absurd lage prijs. 

Mannen en kinderen

Ook mannen en kinderen hebben genoeg keuze bij Primark. Voor kinderen is er ondergoed in de verschillende kindermaten, variërend van schattig ondergoed voor meisjes tot stoere onderbroeken voor jongens. Mannen kunnen bij Primark terecht wanneer ze op zoek zijn naar bijvoorbeeld boxershorts en standaard ondergoed. En ook voor de mannen en kinderen geldt dat de prijzen weer tot de allerlaagste van het land behoren.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.