Primark Jeans: nieuwste collectie

Het bekendste kledingstuk ter wereld is natuurlijk de jeans. Al sinds vele decennia worden jeans gedragen vanwege het draagcomfort, de robuustheid en het feit dat ze zeer modieus zijn en blijven. Primark verkoopt jeans voor mannen, vrouwen en kinderen en in allerlei kleuren. En natuurlijk mag ook de skinny jeans niet ontbreken. Lees alles over de jeans van Primark en bekijk de allerlaatste collectie online.

Terug naar overzicht:

Jeans

Sommige mensen slapen het liefst met zo min mogelijk kleding aan, andere genieten er juist van om een lekker warm pak aan te hebben in bed. Voor de laatste groep is een pyjama een must have om de koude winternachten goed door te komen. Primark heeft een uitgebreid assortiment aan pyjama’s. De prijs is zoals gewoonlijk uitermate voordelig, want je hebt al een bovenstuk voor maar enkele euro’s. Een compleet pyjamapak kost meestal tussen de € 10 en € 20,-. De pyjama’s zijn te koop met de allerleukste prints waardoor je jezelf niet eens hoeft te schamen als de buren of de postbode ineens aan de deur staan. Laat de koude winternachten dus maar komen, want met de Primark pyjama’s kom je ze glansrijk door.

Collectie

Zomaar wat jeans die Primark verkoopt via haar winkels:

Jeans: Nieuw bij Primark

Jeans worden natuurlijk het hele jaar door gedragen. In de winter zijn ze vaak wel wat donkerder gekleurd dan in de zomermaanden. Primark wisselt continu het assortiment jeans, dus vergeet niet om regelmatig de collectie jeans te bekijken:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen jeans. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

carola van delft
8 jaar geleden

ik hep halle veel jeans broek gekogte en haltyd myn maat
en heel bly met de kwalityd en veel tezien