Primark zomerjassen en winterjassen: nieuwste collectie

Het grootste gedeelte van het jaar is het in Nederland en België noodzakelijk om een jas te dragen. Een jas is vooral vanuit het oogpunt van mode een belangrijk item, omdat een jas je outfit kan maken of breken. Primark erkent het belang van een mooie jas en verkoopt daarom uitgebreide hoeveelheden jassen. In dit artikel kom je alles te weten over de winterjassen, zomerjassen en jasjes bij Primark. Ook is aangegeven waar je de nieuwe collectie jassen kunt terugvinden op de website van Primark.

Terug naar overzicht:

Winterjas en zomerjas

Het belangrijkste mode item dat je bijna dagelijks draagt is je jas. Ga maar na, je draagt een jas het grootste deel van het jaar wanneer je een voet buiten de deur zet. Behalve dat een jas er mooi uit moet zien, is het praktische aspect van belang. Een goede jas zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt wanneer je buiten loopt of fietst. Primark verkoopt zowel winterjassen als zomerjassen, afhankelijk van het seizoen. Jassen worden het hele jaar door verkocht, de winterjassen natuurlijk in de periode voorafgaand aan en tijdens de herfst / winter, de zomerjassen voorafgaand aan en tijdens de lente / zomer. Zowel de winterjassen en de zomerjassen zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Toch is de tendens vaak dat de winterjassen wat donkerder van kleur zijn dan de wat kleurrijkere zomerjassen. Zoals we gewend zijn van Primark zijn de prijzen weer erg laag, de jassen zijn meestal geprijsd tussen de € 10 en € 50,-.

Collectie

Onderstaand een voorbeeld van de collectie jassen die Primark verkoopt.

Jassen: Nieuw bij Primark

Ben je benieuwd welke jassen er op dit moment nieuw in het assortiment zijn opgenomen? Wist je dat de collectie iedere dag wordt aangevuld! Je vindt de collecties via onderstaande knoppen:

Overige mode

Jassen vormen maar een zeer klein deel van het complete assortiment van Primark. Ben je benieuwd naar de andere mode van Primark? Ga dan terug naar het overzicht waar alle mode van A tot en met Z is opgesomd.

Reactie plaatsen

Reacties

carola van delft
8 jaar geleden

waneer dat ik in brussel ben
ik gaat myn kleren kopen in de winkek primark