Primark Handtassen: nieuwste collectie

A girls best friend; de handtas, doet al vele decennia dienst op opbergplek voor al je spullen en als fashion item. In je handtas of tasje berg je spullen op zoals je cosmetica, portemonnee, sleutels, enzovoorts. En handtassen zijn heel erg mooi! Het grote nadeel is dat tasjes en handtassen vaak zo duur zijn, maar dat is gelukkig niet het geval bij Primark. Voor een wel heel lekker prijsje koop je bij Primark namelijk een nieuwe handtas waardoor je er weer helemaal trendy bijloopt. Kom alles te weten over de handtassen van Primark, de kosten en de laatste collectie.

Terug naar overzicht:

Primark handtassen

Perfect om al je spullen in te bewaren, dat is de handtas van Primark. De modieuze designs zorgen er ook voor dat je goed voor de dag kunt komen in het openbaar. De meeste handtassen van Primark zijn al te koop vanaf een bedrag van ongeveer € 10 tot € 20,-. Dankzij de lage prijs voel je eigenlijk pas aan hoeveel andere modeketens verdienen aan handtassen, bij Primark is de prijs een stuk eerlijker richting de consument. Tot de designs behoren eenvoudige kleinere handtassen en dit varieert tot de grotere tassen met groot hengsel. Ook qua kleur speelt Primark met een flinke variëteit aan kleurschakeringen.

Collectie

Waar een mooie handtas normaal gesproken minstens honderd euro kost, betaal je bij Primark dus aanzienlijk minder voor een leuke handtas. Enkele voorbeelden van het uiterlijk van de tassen en de prijzen zie je hieronder:

Handtassen: Nieuw bij Primark

Een handtas gebruik je het hele jaar door, dus ook Primark heeft handtassen het hele jaar in het assortiment. Sterker nog, de collecties wisselen enorm snel. Elke keer als je Primark bezoekt is de collectie handtassen weer anders. Als je wilt weten welke handtassen en andere tassen er de laatste paar weken aan de tassencollectie zijn toegevoegd is dat te zien op de website van Primark. Opgesomd zijn de collecties met handtassen, tassen en kindertasjes:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen handtassen. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

brigitte vanrysselberghe vanrysselberghe
7 jaar geleden

van alles

carola van delft
8 jaar geleden

ik zal graag meer dingen wenden op iendernet
over de winkel
hoe kun je bestelen op ienternet?

carola van delft
8 jaar geleden

ik zie graag handtassen