Oozoo Horloges : verkooppunten en prijsvergelijking

Het Nederlandse horlogemerk Oozoo heeft in korte tijd een grote groei doorgemaakt en is één van de meest toonaangevende horlogemerken van Nederland en zelfs Europa geworden. De horloges zelf zijn van een prima kwaliteit en hebben een uitermate modieus voorkomen. Oozoo horloges zijn ook helemaal niet duur. Ben je benieuwd waar je Oozoo horloges kunt kopen, waar de prijzen het voordeligst zijn en wat het assortiment zoals inhoudt? Onderstaand is alle informatie verzameld.

Oozoo horloges

Oozoo Timepieces is een horlogemerk afkomstig uit Nederland. Hoewel het nog een relatief jong merk is, behoort het al tot de bestverkochte horlogemerken in ons land. Ook buiten de landsgrenzen timmert Oozoo stevig aan de weg, denk aan landen als België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Behalve de klok aflezen zijn de horloges van Oozoo ook een heus mode item en dragen ze bij aan de perfecte outfit. De horloges zijn van een goede kwaliteit en voldoende robuust. De horlogebandjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van echt leder.

Assortiment

Omdat Oozoo altijd de laatste trends volgt danwel creëert wisselt het assortiment snel. Ieder kwartaal brengt het horlogemerk een nieuwe collectie uit. Behalve een zeer diverse standaardlijn brengt Oozoo ook tijdloos retromodellen, stalen modellen en kleurige kunststof modellen uit. Oozoo fabriceert horloges voor mannen, vrouwen en kinderen.

Verkooppunten

Tot de verkopers van Oozoo horloges behoren logischerwijs juweliers, boetiekjes en groothandels. Om een verkooppunt dichtbij huis te vinden kan je de volgende website gebruiken: oozoo.eu/oozoo-dealers2. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan biedt ook het internet volop uitkomst. Er zijn namelijk tientallen webwinkels actief die de horloges van Oozoo online verkopen. 

Prijsvergelijking Oozoo

Oozoo is geen duur horlogemerk, de meeste horloges kosten dan ook rond de € 50,- per stuk. Dit is uiteraard een gemiddelde, grofweg loopt de prijsrange van € 40,- tot € 150,-, uitschieters daargelaten. Zoals gewoonlijk liggen de prijzen online nog wat lager, via internet betaal je gemiddeld zo’n tien euro per horloge minder.

Reactie plaatsen

Reacties

Truus
3 jaar geleden

Kunt U mij Oozoo winkels tonen?