Werken bij Nike: overzicht actuele vacatures

Nike is voor veel sportfanaten merk nummer 1 ter wereld. Het bedrijf weet zich dan ook continu te vernieuwen en blinkt uit qua innovatie. De producten van Nike zijn altijd van topkwaliteit. Nike is daarom altijd op zoek naar talent dat het bedrijf kan versterken. Of het nu gaat om productontwikkelaars of winkelpersoneel; iedere schakel binnen het bedrijf is belangrijk. Omdat het Europese hoofdkantoor is Nederland is gevestigd zijn er ook daar veel bijzondere functies in te vullen. Kom meer te weten over werken bij Nike en de soort functies die er ingevuld kunnen worden. Ook is een actueel overzicht van Nike vacatures in Nederland opgesomd.

Werken bij Nike

Werken bij Nike betekent werkzaam zijn bij misschien wel het meest toonaangevende sportmerk ter wereld. Bij het sportmerk krijg je, vanwege het innovatieve karakter, ook volop kansen om te werken aan je talenten en jezelf te blijven ontwikkelen. In Nederland is het bedrijf in sterke mate actief. Zo is het Europese hoofdkantoor gevestigd in Hilversum (nabij Amsterdam) en zijn er verschillende Nike Stores en Nike Outlet Stores gevestigd. De functies bij Nike zijn grofweg onder te verdelen in banen bij Nike Corporate en Nike Retail. Het verschil zit hem erin dat Corporate meer de bedrijfsmatige functies zijn en Retail meer de winkelfuncties.

Soort functies Nike Corporate

Nike Corporate kent de volgende soorten functies:

  • Design
  • Corporate Services: bedrijfsmatige functies zoals financiën, HR, administratie, planning, juridische functies, enzovoorts
  • IT functies
  • Merchandising
  • Marketing en communicatie
  • Digitaal en technologie: ontwerpen van gadgets en tools voor consumenten
  • Ontwerp en Engineering
  • Sales en Verkoop
  • Logistiek
  • Productontwikkeling

Soort functies Nike Retail

De functies die zijn voorbehouden aan Nike Retail zijn alle soorten banen die te maken hebben met de Nike winkels en outlets. Het gaat dus om winkelmanagement, winkelverkoop, enzovoorts. Nike Retailfuncties zijn zeer belangrijk omdat hier het meeste contact met de consument plaatsvindt.

Actuele Nike vacatures

Ook op dit moment zijn er bij Nike verschillende vacatures die ingevuld moeten worden. Onderstaand volgt het actuele overzicht. Het is mogelijk om direct online te solliciteren en bijvoorbeeld curriculum vitae en motivatie te uploaden:

Nike Vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Nike betaalt uiteraard een prima salaris inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordeeltjes. Voorbeelden hiervan zijn een levens- en ongevallenverzekering, pensioenopbouw, vakantiedagen, korting op Nike producten, de mogelijkheid op een sabbatical, korting op fitness, zorgverzekeringen, verhuisvergoedingen, enzovoorts. Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van waar je werkt, je functie en het aantal dienstjaren.

Stage

Nike helpt ook graag studenten en beginnende professionals op weg met bijvoorbeeld stages. Deze kunnen bijvoorbeeld zijn op het gebied van sport, duurzaamheid, technologie, design, enzovoorts.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.