Nelson Schoenen: verkooppunten en prijsvergelijking

De modeketen Nelson Schoenen verkoopt vele duizenden schoenen van zowat alle bekende merken ter wereld. Of je nu normale veterschoenen zoekt, sportieve sneakers, zomerse sandalen of misschien wel ballerina’s, bij Nelson Schoenen verkopen ze het ongetwijfeld. Bezoek de webwinkel van Nelson Schoenen of anders een van de vele winkels die te vinden zijn in het hele land. Onderstaand is alles over Nelson Schoenen, de verkooppunten, het assortiment en een prijsvergelijking te vinden.

Nelson Schoenen

De winkelketen Nelson Schoenen is een Nederlandse keten die tientallen winkels heeft in Nederland. In feite is Nelson Schoenen een grote wederverkoper van veel van de allergrootste schoenmerken ter wereld. Ook heeft Nelson Schoenen een eigen privaat label waarmee eigen collecties worden uitgebracht. De winkelketen bestaat overigens al sinds 1949 en is daarmee één van de bekendste schoenenketens van ons land.

Assortiment Nelson Schoenen

Tot het assortiment behoren tientallen wereldberoemde schoenenmerken, enkele voorbeelden zijn Nike, Diesel, Dr. Martens, Esprit, Replay, Puma, PME Legend, Vans, Vingino, enzovoorts. Nelson Schoenen verkoopt schoenen voor vrouwen, mannen, kinderen (jongens en meisjes). Bekende schoensoorten als pumps, laarzen, slippers, sneakers, veterschoenen en sandalen worden verkocht. Kortom, alles wat je zoekt op het gebied van schoenen vind je bij Nelson Schoenen.

Verkooppunten

Nelson Schoenen heeft in totaal ruim honderd winkels, waarvan circa zeventig tot de familiewinkels behoren. Tevens maakt het bedrijf gebruik van ongeveer dertig Ecco Schoenen winkels en een handvol winkels genaamd Hobb’s Fashion. Als je graag je schoenen online koopt is dit mogelijk via de webwinkel van Nelson. Overige online wederverkopers zijn de webwinkels van Wehkamp en Shoemixx.nl. Een handig overzicht van alle verkooppunten en winkels vind je op https://www.nelson.nl/winkels. Het is mogelijk om aan de hand van je woonplaats het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

Prijsvergelijking

Omdat Nelson Schoenen alleen via eigen concepten haar schoenen verkoopt is er sprake van weinig prijsverschillen tussen de verschillende winkels. Er zijn ook geen prijsstuntende online verkopers operationeel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.