Nationale Bioscoopbon: verkooppunten en acceptanten

De Nationale Bioscoopbon is een cadeaubon waarmee je een avondje bioscoop aan iemand geeft. Al vele decennia is een bezoek aan de bioscoop een zeer populaire vrijetijdsbesteding. Filmliefhebbers zullen een Bioscoopbon daarom ook altijd waarderen. Waar kan de Bioscoopbon worden gekocht en waar kan die besteed worden? En in welke waardes is de cadeaubon verkrijgbaar, hoe controleer je het saldo en hoe lang is een Bioscoopbon geldig?

Kopen Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is een initiatief van de Nederlandse bioscopen en heeft als doel het bioscoopbezoek te verhogen. De Nationale Bioscoopbon kan worden gekocht bij bioscopen, VVV kantoren, Filmtheaters en filmhuizen, AKO, Van Leest en PostNL Postkantoren. Ook online kan de Bioscoopbon worden gekocht. Tevens kan worden gekozen voor een MaDiWoDo-bioscoopbon. Deze bioscoopbon kan alleen op de dagen maandag tot en met donderdag worden verzilverd.

Waar uit te geven?

De Bioscoopbon is te verzilveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland. Daarbij geldt dat ook iedere gewenste film bezocht kan worden. Wil je een bioscoop of filmhuis in de buurt vinden? Op de website van de Bioscoopbon is een overzicht van alle adressen weergegeven.  Als je bon meer waard is dan het bioscoopbezoek zal je het restantbedrag contant terugkrijgen. Ook bijbetalen is natuurlijk mogelijk.

Waardes

Bioscoopbonnen zijn te koop in verschillende waardes, namelijk € 5, € 7,50, € 10, € 12,50, € 15 en € 25,-. Je kunt je cadeau dus zo duur maken als je zelf wilt. Overigens is het mogelijk om de Bioscoopbon te verpakken is een mooi filmblik, wat aanvullend € 1,89 kost.

Saldo en geldigheid

Je Bioscoopbon heeft een beperkte geldigheid. Met behulp van de saldochecker op de site van de Bioscoopbon achterhaal je de waarde en de geldigheidsdatum van je cadeaubon. Gebruik de code die op de bon staat om de saldochecker te gebruiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.