Monki: winkels en webshop

Het modemerk Monki is afkomstig uit Zweden en behoort tot het modeconcern H&M. De kleding is misschien net iets duurder dan dat van het moederbedrijf, maar wel een stuk bijzonderder. Monki is een wat wilder merk dat speelt met designs, ontwerpen en kleuren. Met kleding van Monki heb je geen standaard mode, nee je hebt wat bijzonders. Kom meer te weten over Monki, bijvoorbeeld waar je winkels kunt vinden in Nederland en België, het assortiment, de online webshop, de giftcard, vacatures en werken bij Monki.

Monki winkels

In Nederland vind je Monki winkels op de onderstaande volgende locaties. Adres en telefoonnummer per filiaal zijn:

  • Monki Amsterdam, Kalverstraat 176, +31(0)20-6232937
  • Monki Rotterdam Beursplein, Beursplein 10, +31(0)10-2131428
  • Monki Rotterdam Binnenwegplein, Binnenwegplein 64-66, +31(0)10-2019759
  • Monki Utrecht, Steenweg 38, +31(0)30-2311050

 

In België zijn er op dit moment nog geen Monki filialen, wanneer dat verandert zal je het hier teruglezen.

Assortiment

Monki richt zich op dameskleding en damesmode. Het assortiment is dan ook helemaal samengesteld uit dameskleding zoals jurkjes, topjes, jeans, shirts, rokken en blouses. Maar Monki verkoopt natuurlijk nog veel meer, denk aan mode accessoires zoals schoenen, tassen, portemonnees, juwelen, zonnebrillen, haarproducten, cosmetica, enzovoorts. Wat opvalt aan het assortiment is dat het net allemaal wat gedurfder is dan het assortiment van andere bekende modewinkels. De kleuren, ontwerpen en materiaalkeuzes zijn net wat stoerder en kleurrijker.

Online webshop

Hoewel Monki een Zweeds bedrijf is en pas enkele winkels in Nederland heeft, is de winkel voor veel mensen minder goed bereikbaar. In België is er zelfs helemaal geen Monki winkel te vinden. De oplossing is online bestellen via de webshop van Monki. Bezorging is gewoon mogelijk in Nederland en België en bestellen kan uiteraard 24/7.

Monki sale

De prijzen van de Monki artikelen zijn een stuk lager tijdens de wintersale en zomersale. Omdat de nieuwe collecties op dat moment eraan komen moet de oude collectie met korting worden verkocht. Op de website van Monki is het via http://www.monki.com/nl/Outlet/ altijd uitverkoop. Op die webpagina worden de artikelen die in de sale zijn met korting verkocht, 365 dagen per jaar.

Monki vacatures

Monki is bezig met een opmars in Europa en de lage landen, waardoor er ook steeds meer werknemers nodig zijn. Omdat Monki onderdeel uitmaakt van de H&M keten, is de zoektocht naar goed personeel ook deels neergelegd bij het moederbedrijf. Zo zijn alle vacatures bij Monki weergegeven op het vacatureportaal van H&M. Je zoekt en vindt alle Monki vacatures op deze pagina

Nieuwsbrief

Monki is een bijzonder merk en leuk om te volgen. Ontvang al het laatste nieuws, acties en laatste ontwikkelingen met de gratis nieuwsbrief. Je kunt je via de startpagina van de website inschrijven via het kopje Newsletter onderaan de pagina. Je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen en je bent al klaar.

Reactie plaatsen

Reacties

sanne Orsel
een jaar geleden

Heb een bestelling geplaatst was onderweg met DHL .
Dhl geeft aan dat het bezorgt is maar waren allemaal thuis .
En is niet bezorgt hoe nu verder?

Hoe kan ik contact met jullie opnemen ??

Hanny vd Speld
2 jaar geleden

15-3-2022 een aankoop gedaan. Ik wilde mijn tegoed pas €5,00 inleveren maar er stond niets meer op!
Er was mij gezegd dat het tegoed altijd geldig bleef.
Mijn pas nummmer is 7692

Cecile Knobben
6 jaar geleden

Graag verkoopadressen en winkels. Ander nieuws, dank

Gonny van Ravens
6 jaar geleden

kan ik ook online een cadeaubon kopen van Monki ?
kan er niks over vinden op internet. Groetjes Gonny

W. van Tilborg
7 jaar geleden

Kan ik online een cadeaubon verkrijgen?