Monki Amsterdam: openingstijden en vacatures

Het stoere Zweedse modemerk Monki heeft een winkel in Amsterdam, midden in de drukke en gezellige Kalverstraat. Het merk blinkt uit in gedurfde creaties en geeft daarmee de Kalverstraat een spannende extra dimensie voor shoppers. Meer over Monki Amsterdam in onderstaand artikel. Je leest informatie over het adres en telefoonnummer, de openingstijden, vacatures en werken bij Monki Amsterdam, de bereikbaarheid en de webshop van Monki.

Monki Amsterdam

Amsterdam en dan vooral de Kalverstraat worden al enorm verwend met prachtige modewinkels afkomstig uit de hele wereld. En dan zit er ook nog eens een geweldige winkel van Monki. Monki is een dochter van H&M en behoort dus ook toe aan het beroemde Zweedse mode imperium. Ben je in Amsterdam aan het shoppen? Bezoek dan zeker eens de winkel van Monki, de mode is gewoonweg anders dan de meeste andere modewinkels maar toch heel erg trendy. Monki Amsterdam is niet het enige filiaal in Nederland, ook in andere steden vind je Monki winkels.

Adres en telefoonnummer

Alweer heeft de Kalverstraat een aansprekend internationaal modebedrijf gestrikt. Het adres en telefoonnummer van Monki in Amsterdam zijn als volgt:

  • Adres: Kalverstraat 176, 1012 XG Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-6232937

Vacatures Monki Amsterdam

Voel je je aangetrokken tot de bijzondere mode van Monki en wil je graag in een modewinkel werkzaam zijn? De winkel in Amsterdam zoekt regelmatig weer nieuwe mensen, voornamelijk voor een functie op de winkelvloer waarbij je de klanten met raad en daad te hulp schiet. Als er vacatures zijn bij Monki Amsterdam vind je ze op het vacatureportaal van moederbedrijf H&M.

Openingstijden

De winkels in een stad als Amsterdam zijn natuurlijk ook op zondag geopend en dat geldt dan ook voor Monki. Iedere week op zondag is het gewoon koopzondag. Lekker in de avonduren shoppen is mogelijk op donderdagavond, dan gaat de winkel pas om 21.00 uur dicht. De openingstijden van dag tot dag zijn als volgt:

  • Maandag: 12.00 – 18.30 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Zondag: 12.00 – 18.00 uur

Bereikbaarheid

Monki is te vinden aan de Kalverstraat wat midden in het centrum van Amsterdam ligt. Dankzij de centrale ligging is de winkel heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar en wat minder goed met de auto. Ga je met de auto dan zal je flink moeten betalen om te kunnen parkeren. Het openbaar vervoer biedt meerdere opties. De bushalte en tramhaltes Spui en Muntplein zijn om de hoek gelegen, terwijl treinstation Amsterdam Centraal ook beloopbaar is.

Webshop Monki

Helaas zijn er nog niet erg veel winkels van Monki in Nederland, dus je zult er wel een beetje in de buurt moeten wonen om er een te kunnen bezoeken. Toch is Monki voor iedereen dichterbij dan je denkt, de online webshop biedt namelijk uitkomst. Koop eenvoudig je artikelen online en laat ze daar bezorgen waar jij wilt.

Reactie plaatsen

Reacties

geysen
7 jaar geleden

zoek portemonnee met vosafbeelding merk monki
waar kan ik die kopen in nederland?
dank voor reactie