Mediamarkt Zwolle: openingstijden en vacatures

Een van de meest geliefde winkels van Zwolle is de plaatselijke Mediamarkt. Vooral wanneer Zwollenaren op zoek zijn naar elektronica is een bezoekje aan Mediamarkt Zwolle zeer voor de hand liggend. In dit artikel is alles over Mediamarkt Zwolle opgenomen waaronder het adres, de openingstijden, het telefoonnummer, de bereikbaarheid, het assortiment en de startdatum van de BTW actie weken bij Mediamarkt.

Mediamarkt Zwolle

De Mediamarkt vestiging is Zwolle heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Maagjesbolwerk 44, 8011 LL Zwolle
  • Telefoonnummer 038-4263000

Openingstijden Mediamarkt Zwolle

Mediamarkt Zwolle is iedere week zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten, behalve tijdens koopzondagen. Iedere avond is het koopavond, zes dagen per week sluit de winkel pas om 22.00 uur. De openingstijden van Mediamark Zwolle en het Servicecentrum zijn:

  • Maandag: 10.00 – 22.00
  • Dinsdag: 10.00 – 22.00
  • Woensdag: 10.00 – 22.00
  • Donderdag: 10.00 – 22.00
  • Vrijdag: 10.00 – 22.00
  • Zaterdag: 10.00 – 22.00
  • Zondag: gesloten (op koopzondagen 12.00 – 18.00 uur)

Assortiment

Bij Mediamarkt Zwolle verkopen ze uiteraard het assortiment dat je gewend bent van Mediamarkt. En dat betekent een uitermate volledig assortiment aan elektronica. Van een föhn tot een televisie en van een broodrooster tot een navigatiesysteem: bij Mediamarkt hebben ze alles en ook tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vacatures Mediamarkt

Bij grote winkels zoals Mediamarkt Zwolle werken ook veel mensen, vaak al snel honderden werknemers waarvan een aanzienlijk deel parttime. Vaak zijn er ook weer nieuwe werknemers nodig. Wil je ook graag werken bij Mediamarkt Zwolle? Alle vacatures bij Mediamarkt Zwolle zijn geplaatst op het vacatureportaal van Mediamarkt.

Bereikbaarheid

De winkel van Mediamarkt Zwolle ligt in het oude stadscentrum van Zwolle en dus in de binnenstad. In de Zwolse binnenstad geldt betaald parkeren, dus houd rekening met parkeerkosten. Ook met het openbaar vervoer kan je reizen naar Mediamarkt Zwolle. Zo ligt de bushalte Rodetorenplein op een steenworp afstand. Het treinstation van Zwolle ligt op ongeveer één kilometer afstand van de winkel, dit is ongeveer tien minuten lopen.

BTW Actie

Mediamarkt heeft ieder jaar een kortingsweek, genaamd de Mediamarkt BTW Actie. Tijdens deze BTW actie hoeven klanten geen BTW te betalen over de artikelen die ze kopen. Dit moet uiteraard wel gewoon, maar Mediamarkt geeft een korting die exact even hoog is als het BTW bedrag. De Mediamarkt BTW actie bij het filiaal in Zwolle vindt ieder jaar plaats in januari. Je vindt de startdatum van de Mediamarkt BTW actie op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

n willemsen
2 jaar geleden

heeft U ook een vertaler [zo als op tv ] van ned naar italie en wat kost die?