Werken bij Mediamarkt: overzicht actuele vacatures

Mediamarkt is de nummer één elektronicaketen van Europa en heeft ieder jaar miljoenen klanten. De winkels zijn groot opgezet en ook de website is groot en compleet. Om te kunnen werken bij Mediamarkt is niet voor iedereen weggelegd, je zult enige affiniteit moeten hebben met elektronica. Tenminste wanneer je als verkoper wilt werken. Er zijn ook tal van vacatures op kantoor waar andere kwaliteiten belangrijk zijn. Kom alles te weten over werken bij Mediamarkt, vind de actuele vacatures of kies voor een stage of traineeship.

Werken bij Mediamarkt

Op het gebied van consumentenelektronica is er geen gelijke van Mediamarkt. De grote filialen, goede service en compleet aanbod vragen dagelijks om een organisatie die enorm professioneel is. Het zijn de werknemers die ervoor zorgen dat iedere dag weer de verkoop soepel loopt, de prijzen laag zijn en de klanten tevreden winkelen bij Mediamarkt. Behalve winkelmedewerkers staan er ook tal van andere werknemers op de loonlijst. Voorbeelden hiervan zijn financiële mensen, marketeers, managers, ICT-ers, magazijnmedewerkers, logistieke planners, inkopers en ga zo maar door.  Ook op het hoofdkantoor en bij de webwinkel zijn in totaal honderden mensen in dienst.

Actuele Mediamarkt vacatures

Mediamarkt heeft tientallen filialen in Nederland en bij iedere winkel werken weer vele tientallen werknemers. Vanwege het grote aantal werknemers is er op ieder moment weer nieuw talent nodig. Alle openstaande vacatures zijn gebundeld op het vacatureportaal van Mediamarkt. Er kan worden gekozen uit vacatures in de winkels of op hoofdkantoor. Tevens zijn ook vacatures bij Redcoon, iBood en Phone House te raadplegen. Maak een voorselectie uit het grote aantal vacatures door te kiezen in welke winkel of provincie je wilt werken en het soort baan dat je zoekt. De actuele Mediamarkt vacatures op dit moment zijn:

Mediamarkt Vacatures

Solliciteren

Solliciteren is eenvoudig en kan gewoon online via de vacatures. Als je een geschikte vacatures vindt kan je via de button ‘solliciteer nu’ direct je sollicitatie indienen. Hierna zal je een invulformulier moeten invullen waarbij CV, motivatiebrief en andere documenten geüpload kunnen worden. Na de sollicitatie volgt een bevestiging via de e-mail. Behalve online solliciteren is ook een sollicitatie via de post gewoon mogelijk. Als je niet direct een geschikte vacature terugvindt kan je er voor kiezen een open sollicitatie te verzenden.

Stages en opleidingen

Mediamarkt heeft baat bij goed getrainde werknemers die ervoor zorgen dat ze klanten te alle tijden naar tevredenheid kunnen helpen. Wie bij Mediamarkt werkt zal dan ook alle noodzakelijke trainingen en opleidingen mogen volgen. Ook de combinatie werken en leren is een optie, er zijn diverse traineeships te verkrijgen. Aan studenten en scholieren biedt Mediamarkt de kans om stage te lopen bij Mediamarkt. Stages en traineeships zijn gewoon terug te vinden in het vacatureoverzicht. Je vindt ze door in de linkerbalk stages of traineeships te selecteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.