Mediamarkt Groningen

In Groningen hebben ze niet één Mediamarkt, nee ze hebben er maar liefst twee. Volop elektronica verkrijgbaar dus in het noorden van het land. Sowieso is een bezoek aan Mediamarkt Groningen een prima keuze, want doordat de winkels zo lekker groot zijn is een echt dagje uit. We hebben alle informatie over Mediamarkt Groningen verzameld waaronder adres, telefoonnummer, openingstijden, vacatures en werken bij Mediamarkt, assortiment, bereikbaarheid én de datum van de BTW Actie.

Mediamarkt Groningen Centrum

De Mediamarkt vestiging is het centrum van Groningen heeft het volgende adres en telefoonnummer:

 • Adres: Westerhaven 48-50, 9718 AC Groningen
 • Telefoonnummer 050-3172800

Mediamarkt Groningen Sontplein

De andere Mediamarkt vestiging in Groningen heeft het volgende adres en telefoonnummer:

 • Adres: Sontplein 3c, 9723 BZ Groningen
 • Telefoonnummer 050-3173000

Openingstijden Mediamarkt Groningen

Zowel de vestiging in het centrum van Groningen en het filiaal aan het Sontplein zijn zeven dagen per week open, dus op zondag is het iedere week koopzondag. De koopavond is feitelijk iedere werkdag, want Mediamarkt sluit pas om 21.00 uur doordeweeks. De openingstijden van Mediamark Centrum en Mediamarkt Sontplein zijn voor zowel de winkel als het Servicecentrum:

 • Maandag: 10.00 – 21.00
 • Dinsdag: 10.00 – 21.00
 • Woensdag: 10.00 – 21.00
 • Donderdag: 10.00 – 21.00
 • Vrijdag: 10.00 – 21.00
 • Zaterdag: 10.00 – 18.00
 • Zondag: 12.00 – 17.00

Assortiment

Mediamarkt, het is voor heel veel mensen winkel nummer 1 wanneer ze bijvoorbeeld een nieuwe televisie, koelkast, laptop, telefoon of andere elektronische apparatuur nodig hebben. De werknemers van Mediamarkt zijn bekwaam en hebben verstand van elektronica en willen graag de bezoekers assisteren bij het maken van de juiste keuze. Dus om het assortiment van Mediamark te omschrijven in weinig woorden ben je klaar met “alles op het gebied van elektronica”.

Vacatures Mediamarkt

Twee Mediamarkt filialen in Groningen betekent ook dubbele kansen op een baan bij de winkelketen. Bij iedere winkel werken honderden mensen deeltijds en voltijds en het kan dan ook niet anders dan dat er regelmatig nieuwe mensen nodig zijn. Dat blijkt ook wel uit het vacatureportaal van Mediamarkt, op ieder moment zijn er wel vacatures te vinden voor Mediamarkt Groningen.

Bereikbaarheid

De winkel in het centrum van Groningen is ook daadwerkelijk in de binnenstad gelegen. Hierdoor is een bezoek met de auto soms wat lastig vanwege drukte op de wegen en parkeerkosten. Het treinstation Groningen Centraal is overigens maar op een kleine afstand gelegen en vormt een perfect alternatief. De Mediamarkt aan het Sontplein is juist weer gelegen in een ruim opgezette omgeving nabij grote uitvalswegen en voorzien van een groot parkeerterrein. Het filiaal in het centrum is daardoor drukker bezocht door mensen die gewoon eens willen rondneuzen of op zoek zijn naar nieuwe elektronisch gadgets, terwijl het filiaal aan het Sontplein ideaal is wanneer je grotere elektronische apparaten nodig hebt.

BTW Actie

Ieder jaar organiseert Mediamarkt de een BTW Actie, beter bekend als de BTW weg ermee weken. Ook bij Mediamarkt Groningen koop je tijdens de BTW Actie elektronica zonder dat je het BTW bedrag hoeft te betalen. En dat scheelt aanzienlijk veel geld! De BTW Actie vindt ieder jaar plaats in de maand januari. De exacte datum van de Mediamarkt BTW actie vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.