Mediamarkt Cashback: geld terug op je aankopen

Geld terugkrijgen bij je aankoop van Mediamarkt artikelen? Het klinkt misschien vreemd, maar het is gewoon mogelijk. Mediamarkt houdt regelmatig Cashback acties waarbij je een geldbedrag retour krijgt als je bepaalde producten koopt. Dit gaat tot soms wel honderd euro cash die je terug krijgt, daarmee bespaar je veel geld. Wist je dat er Cashback acties zijn gedurende het hele jaar? Alles over Mediamarkt Cashback en hoe je deze kunt verzilveren.

Wat is Mediamarkt Cashback?

De term Cashback is natuurlijk afkomstig uit de Verenigde Staten en betekent niks anders dan ‘geld terugkrijgen’. Mediamarkt promoot continu artikelen door een deel van de marge die ze hebben terug te storten op de rekening van de koper. Mediamarkt geeft aanzienlijke geldbedragen terug na aankoop van bepaalde artikelen, soms wel tot € 100,-. Vooral bij de wat duurdere artikelen loopt de korting flink hoog op. De Mediamarkt Cashback actie wordt toegepast op zowat het hele assortiment van de elektronicaketen, iedere keer zijn er weer andere artikelen afgeprijsd. Mediamarkt Cashback vindt plaats in de filialen en via de webshop van de winkelketen.

Actievoorwaarden

Het is niet toegestaan om meer dan één artikel te kopen middels de Cashback actie van Mediamarkt. Je kunt dus niet bijvoorbeeld tien tablets kopen en tienmaal het Cashback geldbedrag teruggestort krijgen.

Cashback acties vinden

Je vindt alle actuele Mediamarkt Cashback acties op de website van Mediamarkt. Ieder moment van het jaar zijn er Cashback acties, dus het loont om regelmatig de aanbiedingen in de gaten te houden. Soms pakt Mediamarkt groots uit met Cashback acties op grote schaal. Denk maar aan de Black Friday Cashback actie die Mediamarkt organiseert.

Deelname

Meedoen aan de Mediamarkt Cashback actie is vrij eenvoudig. Na de aankoop van een artikel waarvoor de Cashback actie geldt dien je je te registreren op de website van Mediamarkt binnen de aangegeven termijn. Meestal is registratie binnen twee dagen na aankoop een vereiste. Na de registratie zal je na uiterlijk zes weken het geld op je bankrekening hebben staan.

Reactie plaatsen

Reacties

Paul Barents
2 maanden geleden

Cashback krijgen is niet eenvoudig, is heel moeilijk zelfs; veel speurwerk en frustratie en uiteindelijk maar fluiten naar je cashback!

Piet Simons
3 maanden geleden

cashback aanvragen voor Tefal SV8151 Express Vision 663 Strijksystemen

AJKuper
4 maanden geleden

Graag caschback op aan koop samsungkoelkast 1762346

P. de Gruijter
4 maanden geleden

Ik wil graag de cashback van de aankoop van de Bosch steelstofzuiger artikelnummer 1725893

R.Kamperman
9 maanden geleden

aanvraag cashback actie Bosch Wa en Droger

Bergen
9 maanden geleden

Ik heb een koelkast gekocht bij media markt en zou graag aan de cashback korting mee willen doen

Gunay
een jaar geleden

Ik wil 100 € cashback aanvragen voor een Samsung wasmaschiene SAMSUNG Bespoke Autodose 5000-serie WW11BB534AABS2
Hoe moet dat?

Otto Van Gelderen
een jaar geleden

gekocht 18-12- 2022 een rowenta RO4853 comp powe
art. nr. 1655454

Jelou
5 jaar geleden

Hallo, ik heb een product van Midea markt gekocht en eigenlijk krijg ik cashback maar weet ik niet hoe moet ik dat regelen.

Jacqueline
7 jaar geleden

Hallo ik heb een senseo apparaat gekocht en weet alleen niet hoe ik mijn 20€ terug kan krijgen met vriendelijke grt wil graag weten hoe of wat ik moet doen grt jacqueline