Mediamarkt BTW Actie: datum en kortingen

Ieder jaar in de maand januari gaat het hart van gadget freaks harder kloppen, dan vindt namelijk de Mediamarkt BTW Actie plaats. Tijdens de Mediamarkt BTW Actie krijg je een korting op bijna het hele assortiment van Mediamarkt die gelijk is aan de BTW kosten. En aangezien de BTW in Nederland 21% bedraagt is meteen duidelijk dat je een flinke korting krijgt. Kom meer te weten over de Mediamarkt BTW actie zoals de datum in 2017.

Wat is de Mediamarkt BTW Actie

Mediamarkt blinkt uit in uitgekiende kortingsacties en de meest populaire is waarschijnlijk de Mediamarkt BTW actie. In de volksmond wordt deze uitverkoop ook wel de BTW Weg Ermee Dagen genoemd. Uiteraard moet iedereen wel gewoon BTW betalen, maar de korting die Mediamarkt weggeeft is gelijk aan het BTW bedrag. Eigenlijk neemt Mediamarkt dus de BTW kosten op haar rekening. Omdat elektronica zoals televisies, audio, computers, stofzuigers, enzovoorts best prijzig zijn kan je veel geld besparen tijdens de Mediamarkt BTW Actie.

Datum 2017

De Mediamarkt BTW Actie wordt ieder jaar georganiseerd in januari in alle filialen en in de webshop. Over het algemeen kan worden gezegd dat deze eind januari begint, om precies te zijn op de laatste woensdag van januari. De kortingsactie loopt vervolgens door tot en met de zondag. De volgende Mediamarkt BTW actie vindt dus waarschijnlijk plaats van woensdag 25 tot en met zondag 29 januari 2017.

Kortingen

Zoals gezegd krijg je exact die korting die gelijkstaat aan het BTW bedrag. In de praktijk betekent dit dat een televisie van € 605,- nog maar € 500,- kost. Een computer van € 1210,- kost dan weer maar € 1000,- tijdens de Mediamarkt BTW Actie.

Producten

De Mediamarkt BTW Actie is van toepassing op een zeer groot deel van het assortiment van de elektronicaketen. Dat betekent dus dat je tijdens de Mediamarkt BTW Actie voordelig kunt shoppen voor telefoons, huishoudelijke apparatuur, tablets, televisies, navigatiesystemen, fototoestellen, enzovoorts. Ieder jaar doen er een klein aantal producten en merken niet mee aan de Mediamarkt BTW Actie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.