Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen: voordelige elektronica

Drie producten van Mediamarkt en er maar twee afrekenen? De kortingsactie 3 halen 2 betalen van Mediamarkt maakt dit mogelijk. Tijdens Mediamarkt 3 halen 2 betalen kan niet het hele assortiment met korting worden gekocht. Tijdens Mediamarkt 3 halen 2 betalen zijn alleen de artikelgroepen Blu-Rays, Games, CD’s, Vinyl en DVD’s met korting te koop. Kom meer te weten over Mediamarkt 3 halen 2 betalen en wanneer deze kortingsactie plaatsvindt. 

Wat is Mediamarkt 3 halen 2 betalen?

Mediamarkt 3 halen 2 betalen is een kortingsactie waarvan duidelijk is hoe die werkt, je koopt namelijk 3 artikelen en hoeft er maar 2 af te rekenen. Mediamarkt 3 halen 2 betalen beperkt zich tot de productgroepen beelddragers en geluidsdragers. Dit zijn dus artikelen zoals DVD’s, CD’s, games, vinyl, Blu-Rays, enzovoorts. De korting die je behaalt loopt daardoor op tot tientallen procenten, maximaal 33% dus.

Wanneer 3 halen 2 betalen?

Mediamarkt 3 halen 2 betalen vindt niet het hele jaar plaats, maar is slechts beperkt tot enkele periodes. De kortingsactie wordt niet aangekondigd van tevoren, maar vindt vaak plaats rond dezelfde periodes van het jaar. Zo vonden Mediamarkt 3 halen 2 betalen de laatste jaren telkens plaats in de maanden januari, mei, augustus en november. De kortingsactie duurt per periode één week.

Locaties

Mediamarkt 3 halen 2 betalen vindt plaats in alle filialen van de elektronicaketen. Uiteraard is het ook mogelijk om te profiteren van de kortingsactie via de webwinkel van Mediamarkt.

Actievoorwaarden

Wanneer je gebruik wilt maken van de 3 halen 2 betalen actie van Mediamarkt krijg je het derde artikel gratis. Het voordeligste artikel van de drie ontvang je gratis. Het is toegestaan om te combineren tussen verschillende soorten artikelen. Het is dus niet verplicht om bijvoorbeeld drie CD’s of 3 games te kopen. Je mag ook 1 game, 1 DVD en 1 CD kopen of bijvoorbeeld 2 games en 1 Blu-Ray.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.