McDonald’s ontbijt: tijden, prijzen en filialen

Een dag beginnen zonder ontbijt betekent dat je de dag niet goed begint. Steeds meer mensen raken er daardoor van doordrongen dat een goed ontbijt het beste begin van een energieke dag is. Restaurantketen McDonald’s is ingesprongen op de trend van het ontbijten van buiten de deur en biedt diverse ontbijtproducten aan voor een lage prijs. Onderstaand alles over het McDonald’s ontbijt, bijvoorbeeld de producten, de calorieën, de prijzen, de tijden en informatie over hoe je een McDonald’s in de buurt kunt vinden.

McDonald’s ontbijt

McDonald’s staat natuurlijk bekend om het grote arsenaal aan hamburgers, frietjes, frisdranken en ijsjes. Maar McDonald’s is ook in de vroege uren een prima locatie om te gaan eten, want de restaurantketen verkoopt namelijk ook een breed assortiment aan ontbijtproducten. Wat te denken van kaiserbroodjes, scrambled eggs met bacon, muesli, vers fruit, pancakes met stroop, de McMuffin Kaas, McMuffin Ham-Ei of McMuffin Ham-Kaas, croissantjes en natuurlijk allerlei lekker beleg als jam, nutella, enzovoorts. Bij lekker eten hoort ook een goed drankje, er kan tijdens het ontbijt worden gekozen voor sinaasappelsap, warme dranken als thee of koffie, melk, appelsap of een fruitdrankje.

Prijzen

De ontbijtproducten kosten € 1,95 per stuk. Als je er een drankje bij wilt kost dit € 1,- extra en betaal je dus € 2,95. Wanneer je meerdere ontbijtproducten wilt kan je deze bijkopen voor € 1,- per stuk (uitgezonderd zijn de pancakes en de scrambled eggs).

McDonald’s ontbijt tijden

Het ontbijt begint dagelijks direct na opening van het restaurant. Het tijdstip dat de deuren openen varieert per restaurant. De ontbijtproducten zijn te koop tot 11.00 uur.

Calorieën

Om de dag goed door te komen heb je natuurlijk voldoende calorieën nodig. Je lichaam heeft namelijk energie nodig om de functies goed uit te kunnen voeren. Een ontbijt is dan ook de aangewezen maaltijd om jezelf lekker op gang te helpen. Maar teveel calorieën is natuurlijk niet gewenst. McDonald’s heeft op haar website een handig overzicht van alle ontbijtproducten waarbij je ook kunt zien hoeveel calorieën de producten per stuk bevatten. 

Restaurants

McDonald’s heeft honderden restaurants in heel Nederland en natuurlijk ook in landen als België en Duitsland. Om een restaurant in de buurt te vinden kan je surfen naar de website van McDonald's en eenvoudig zoeken naar een McDonald’s. Het handige is natuurlijk dat je direct ook de openingstijden te weten komt en zodoende weet vanaf welke tijd je terecht kunt voor een overheerlijk ontbijt.

Reactie plaatsen

Reacties

Henk
een jaar geleden

Inmiddels is een mcmuffin bacon and egg en een grote cappuccino al 6,25 . Het is van de zotte!!!!

Irene Bitter
3 jaar geleden

Net als heel veel anderen, het oude ontbijtmenu moet terug oké geen 2,95 ik wil er wel 4,25 voor betalen

Edin
5 jaar geleden

Ik vind ook duur hoor. Als je vergelijken met Ikea onbijt die 1,25€ kost, met kaas, croissant, jam, ei, brodje, thee en koffie en extra drank, koffie of thee is erg duur.

John
6 jaar geleden

Ik vind dit nogal een duur ontbijt. Alle producten apart betalen? Dat wordt dan 1 croissantje, 1 muffin, stokbroodje eggs en bacon, dat is dus 4 x € 1,95?? of te wel € 7,90. Erg duur !!!

wtf
6 jaar geleden

de titel van de pagina is "tijden, prijzen en filialen" maar waar staan de "tijden, prijzen en filialen" dan vermeld ?