Makro Delft: openingstijden en vacatures

Het zeer diverse Makro met haar enorme food en non food afdelingen is een graag bezochte winkel door ondernemers. Door het hele land heen vind je diverse Makro filialen, ook in Delft is een Makro vestiging te vinden. Makro Delft is een complete Makro inclusief restaurant en tankstation. Kom onderstaand meer te weten over Makro Delft waaronder adres, openingstijden, klantenpas, brandstof tanken, restaurant, telefoonnummer, vacatures en werken bij Makro Delft.

Adres en telefoonnummer

De groothandel Makro Delft heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Schieweg 104, 2627 AR Delft
  • Telefoonnummer: 0900-2025300 (€ 0,20 per gesprek + eventuele bundelkosten)

Openingstijden Makro Delft

Iedere dag van de week is Makro Delft open, op doordeweekse dagen zelfs tot 22.00 uur. Elke dag dus koopavond. Het is ook iedere zondag koopzondag wanneer de winkel open is van 12.00 tot 17.00 uur. Alle openingstijden zijn:

  • Maandag: 9.00 – 22.00
  • Dinsdag: 9.00 – 22.00
  • Woensdag: 9.00 – 22.00
  • Donderdag: 9.00 – 22.00
  • Vrijdag: 9.00 – 22.00
  • Zaterdag: 9.00 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 17.00

Ruimere openingstijden

Ben je in het bezit van een Goldcard of een Horecacard? Dan mag je ’s morgens zelfs al eerder Makro bezoeken. Van maandag tot en met zaterdag mogen houders van deze kaarten namelijk al om 7.00 uur binnen. Dat betekent lekker rustig winkelen in een nog lege winkel. Zijn deze openingstijden nog niet ruim genoeg? Een groot deel van het assortiment van Makro is ook online verkrijgbaar, 24 uur per dag.

Bereikbaarheid

Makro Delft ligt ten zuiden van de stad Delft en daardoor ook niet ver van Rotterdam en de autosnelweg A13. Parkeren doe je gewoon voor de deur op het gratis parkeerterrein. Op enkele honderden meters loopafstand zijn het treinstation Delft Zuid en bijbehorende bushalte gelegen.

Makro vacatures

Makro Delft is een van de meest aansprekende en grootste werkgevers van Delft en omstreken. Er zijn op ieder moment wel enkele openstaande vacatures om het team op sterkte te houden. Wil je ook werken bij Makro Delft? Houd dan de vacatures in de gaten op het vacatureportaal van Makro

Restaurant

Lekker eten en drinken tijdens je bezoek aan Makro Delft? Dat is geen probleem wanneer je het restaurant bezoekt. Het restaurant heeft dezelfde openingstijden als de winkel en biedt een ruim en veelzijdig menu.

Makro klantenpas

Je kunt niet zomaar Makro Delft bezoeken, je moet namelijk in het bezit zijn van een klantenpas. Een klantenpas aanvragen kan wanneer je voldoet aan enkele voorwaarden. Hoe en wat lees je in het artikel Makro pas aanvragen.

Makro brandstof

Bezoek je Makro met de auto? Tank dan ook voordelig brandstof bij Makro, de brandstofprijzen zijn zo ongeveer de laagste van de regio. De brandstofsoorten die worden verkocht zijn Euro Energy, Euro 95 ongelood en Diesel. Je kunt 24 uur per dag (onbemand) tanken bij Makro Delft.

Reactie plaatsen

Reacties

j.sietsma
8 maanden geleden

Ik kom, samen met mijn vrouw veel bij de makro zowel voor tanken als voor bezoek aan de winkel. OOk het restaurant heeft onze aandacht. prijs kwaliteit in het restaurant is voldoende en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam