Makro Amsterdam: openingstijden en vacatures

De groothandel Makro heeft ook in Amsterdam een filiaal. Makro richt zich op de verkoop van food en non food aan ondernemers, stichtingen en andere organisaties welke bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven. Onderstaand alle informatie over Makro Amsterdam, waaronder adres, openingstijden, vacatures en werk, assortiment, klantenpas, restaurant, brandstof tanken en het telefoonnummer.

Makro Amsterdam

De groothandel Makro in Amsterdam heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: De Flinesstraat 9, 1114 AL Amsterdam
  • Telefoonnummer: 0900-2025300 (€ 0,20 per gesprek + eventuele bundelkosten)

Openingstijden

Makro Amsterdam is alle dagen van de week geopend. De openingstijden zijn zeer ruim en dus is het iedere zondag koopzondag en elke doordeweekse dag koopavond. Een overzicht van alle openingstijden:

  • Maandag: 9.00 – 22.00
  • Dinsdag: 9.00 – 22.00
  • Woensdag: 9.00 – 22.00
  • Donderdag: 9.00 – 22.00
  • Vrijdag: 9.00 – 22.00
  • Zaterdag: 9.00 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 17.00

 

Bezitters van een horecacard of goldcard mogen van maandag tot en met zaterdag al om 7.00 uur binnen. Een plek waar je wel dag en nacht kunt bestellen is de webwinkel van Makro. Een groot deel van het assortiment wordt ook online verkocht.

Bereikbaarheid

Makro Amsterdam ligt in de buurt van knooppunt Amstel dat de snelwegen A2 en A10 met elkaar verbindt. Parkeren kan gewoon op het terrein van Makro en is gratis. Ook qua openbaar vervoer zijn er volop mogelijkheden, in de buurt liggen onder andere het treinstation Duivendrecht, metrohalte Duivendrecht en Van der Madeweg en bushalte De Flinesstraat.

Makro vacatures

Bij een groot filiaal als dat in Amsterdam werken ook veel mensen. Je vindt alle vacatures bij Makro Amsterdam op de website van de groothandel. Ga bijvoorbeeld werken in de winkel zelf, of zoek een logistieke functie en ga zo maar door. Er zijn diverse openstaande vacatures bij Makro Amsterdam, je vindt alle actuele vacatures via dit vacatureportaal.

Restaurant

Het Makro filiaal in Amsterdam beschikt ook over een restaurant waar je lekker kunt lunchen, dineren of gewoon even wat kunt drinken. De openingstijden van het restaurant zijn gelijk aan de normale openingstijden van Makro Amsterdam.

Makro klantenpas

Om toegang te krijgen tot Makro Amsterdam moet je een klantenpas bezitten. Hoe je aan een klantenpas komt en welke voorwaarden hieraan worden gesteld kom je te weten in dit artikel.

Makro brandstof

Makro Amsterdam beschikt over een eigen tankstation waar je zeer voordelig brandstof kunt kopen. De brandstofprijzen bij Makro Amsterdam behoren tot de voordeligste van de hele regio. Het tankstation is overigens een zelfbedieningsstation en 24 uur per dag open. Aan de pomp zijn de brandstofsoorten Euro 95 ongelood, Euro Energy, Diesel, Diesel Energy en LPG te koop. LPG wordt alleen verkocht tijdens de openingstijden van de groothandel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.