Levi's 501: verkooppunten en prijsvergelijking

Het fashion item van de twintigste eeuw is de spijkerbroek Levi's 501. Niet eerder wist er een mode item zo'n grote invloed uit te oefenen op hele generaties. Nog altijd zijn de Levi's 501 broeken geliefd en wereldwijd een bestseller. Gedurende de jaren negentig werd Levi's 501 echter bijgehaald door andere spijkerbroekmerken. De spijkerbroek is echter weer aan een gestage opmars bezig. Je komt alles te weten over de 501 waaronder de verkooppunten en een prijsvergelijking.

Levi's 501

De spijkerbroeken van Levi's, en dan in het bijzonder de 501,  werden al bij een groot publiek geliefd dankzij wereldsterren als James Dean en Marlon Brando. Levi's 501 was misschien wel het eerste mode item dat haar populariteit te danken heeft aan een zeer uitgekiende marketing. Het karakteristieke uiterlijk met de rechte pijpen en hoge taille zijn zeer herkenbaar. Met nieuwe campagnes wordt getracht de 501 weer terug aan de top te krijgen.

Verkooppunten

Levi's spijkerbroeken worden verkocht in de eigen Levi's winkels maar ook door tal van wederverkopers. En uiteraard heeft ook het internet ingesprongen op de populariteit van Levi's 501, de spijkerbroeken zijn bij verschillende webwinkels te koop. Een overzicht van de verkooppunten is te vinden op de Levi's website.

Prijsvergelijking

De reguliere prijs van een Levi's 501 bedraagt ongeveer € 80 tot € 100,- per broek. Uiteraard fluctueert de prijs per winkel. Vooral de internetverkoop heeft geleid tot grote prijsdalingen. Online vind je al Levi's 501 voor ongeveer € 60 tot € 80,- per stuk.

Outlets

Wist je dat Levi's ook eigen outletwinkels uitbaat in Nederland, België en Duitsland waar de prijzen al snel tientallen procenten lager dan elders liggen? Je vindt speciale Levi's outlets bij de outletcenters Rosada Fashion Outlet, Maasmechelen Village, Batavia Stad Fashion Outlet, Designer Outlet Roermond, McArthurGlen Luxembourg en FOC ochtrup.

Sale

De verschillende verkooppunten en winkels waar Levi's worden verkocht organiseren meerdere malen per jaar een uitverkoopperiode, oftewel sale. Op dat moment zijn de broeken aanzienlijk voordeliger. Bekende uitverkoopperiodes zijn de zomersale en wintersale.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.