La Place ontbijt: tijden, prijs en filialen

Een van de beste en voordeligste ontbijtjes buiten de deur beleef je bij de restaurants van La Place, onderdeel van de winkels van V&D. De restaurants van La Place staan bekend om het voedsel van hoge kwaliteit en dit is in het geval van het La Place ontbijt geen uitzondering. Voor een vaste lage prijs krijg je een vrij uitgebreid ontbijt waarmee je de dag zeker goed zult beginnen. Onderstaand lees je alles over de samenstelling, de begin- en eindtijden, het aantal calorieën dat het ontbijt bevat en hoe je de dichtstbijzijnde La Place kunt vinden.

La Place ontbijt

Een dagje shoppen kost natuurlijk bakken met energie, dus de manier om je dag goed te beginnen is met een ontbijt bij de restaurants van La Place (onderdeel van de V&D winkels). La Place heeft een eigen ontbijtformule die bezoekers voor een vaste lage prijs van € 4,75 een uitgebreid en volledig ontbijt geeft. Dat het ontbijt van La Place hoge ogen scoort blijkt wel uit de onderzoeken waarin La Place altijd zeer hoog scoort en vele winkelketens met vergelijkbare ontbijtjes achter zich laat. Qua prijs zijn er dan wellicht andere winkels voordeliger, maar qua smakelijkheid is La Place bijna ongeëvenaard.

Samenstelling en calorieën

Van alle ontbijtjes die je buiten de deur kunt kopen bij winkelketens is het ontbijt van La Place de meest luxe. Dit heeft te maken met het feit dat je er een aanzienlijke keuze hebt bij de samenstelling van je ontbijt. Je krijgt namelijk een glas sinaasappelsap en je mag kiezen tussen en kop koffie of thee. Vervolgens mag je nog vijf producten kiezen van het ontbijtbuffet. Enkele voorbeelden van de grote verscheidenheid aan producten: broodjes, melk, croissants, kaas, tonijnsalade, ei, hagelslag, roomkaas, vers fruit, muesli, yoghurt, saucijzenbroodje, enzovoorts. Kan je niet kiezen en wil je meer dan vijf producten eten? Een extra product kost slechts € 0,50. Qua inname van calorieën kan je het zo gek maken als je zelf wilt, je mag immers zelf je ontbijt samenstellen. Gemiddeld zal het ontbijt tussen de 500 en 700 calorieën bevatten.

La Place ontbijt tijden

Het ontbijt bij La Place begint ’s morgens wanneer het restaurant de deuren opent. De openingstijden kunnen per La Place filiaal verschillen. De eindtijd is om 11.00 uur, dit betekent dat op dagen dat het restaurant pas later opent (bijvoorbeeld op maandag op tijdens koopzondagen) er geen ontbijt wordt geserveerd.

Winkels en filialen

La Place is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de winkelketen V&D, maar niet iedere V&D heeft ook een La Place restaurant in het pand. Toch zijn er meer dan honderd restaurants van La Place in Nederland en zelfs enkele in Duitsland. Een overzicht van alle restaurants is te vinden op de website van La Place.

Coupons

Houd je post in de gaten, want V&D verzendt met enige regelmaat coupons die extra korting geven op het ontbijt bij La Place.

Reactie plaatsen

Reacties

Birgit
3 jaar geleden

Ik weet nog dat je bij la place voor €2,50 kin ontbijten en dat is in de loop wel stuk duurde geworden.
Nu volgens mij zelfs 5,50 en je kan niet zelf kiezen is een samen gesteld ontbijt tegenwoordig wel incl koffie of thee

Ikigit
3 jaar geleden

Beste Birgit, mag ik weten wanneer je dit getypt hebt? En welk ontbijt adviseer je tussen: Ikea, Bakker Bart, Mc Donalds, Hema, La Place?

Agnes Van Haeften
7 jaar geleden

Kun je ontbijten bij lapace in nijmegen

Ljm
7 jaar geleden

Onbijten, ja natuurliijk, lijkt me heel leuk.
U berichtte mij dat ik een nieuw wachtwoord zou krijgen, bent u dat vergeten?
M vr gr dini arts

Annemiek Trouw
8 jaar geleden

Leuk om coupons te ontvangen, bedankt alvast!!!

Sandra
8 jaar geleden

Hi Monica,
Dat klopt, maar er zijn nog wel la place restaurants.
In Rotterdam in ieder geval wel.

Groet,
Sandra

Monica
8 jaar geleden

La Place ontbijtje????

V&D bestaat niet meer!!!!!