Werken bij KLM: overzicht actuele vacatures

KLM is de afkorting van Koninklijke Luchtvaart Maatschappij en is de bekendste en grootste vliegtuigmaatschappij van Nederland. KLM vliegt op bestemmingen over de hele wereld en vervoert miljoenen passagiers en vele tonnen vracht. Werken bij KLM betekent werken bij een wereldbedrijf dat haar vleugels letterlijk heeft uitgeslagen. Kom meer te weten over werken bij KLM, stages en opleidingen, solliciteren en de actuele vacatures van het bedrijf.

Werken bij KLM

KLM is een wereldwijde speler op het gebied van passagiersvluchten en vrachtvervoer. Om miljoenen klanten naar tevredenheid en veilig te vervoeren staat er een zeer professionele organisatie die altijd op zoek is naar nieuw talent. Behalve piloten en stewardessen heeft KLM ook vele technici, hangar- en vliegveldpersoneel, schoonmakers, management, grondpersoneel, kantoormedewerkers, enzovoorts in dienst. KLM biedt haar personeel een goed salaris en minstens even goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt je bij KLM dan ook blijvend door ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen en loopbaantrajecten. Tevens interessant is de mogelijkheid om met korting te mogen vliegen.

Actuele vacatures

KLM is een grote organisatie met duizenden werknemers. Doordat er op ieder moment wel tientallen openstaande vacatures zijn heeft de luchtvaartmaatschappij een eigen vacaturesite in de lucht waarop alle vacatures te vinden zijn. Alle soorten vacatures zijn weergegeven op deze site en je kunt eenvoudig zoeken naar de ideale baan. Diverse vacatures zijn Engelstalig, dit heeft te maken met het feit dat KLM een internationaal bedrijf is . Onder andere de samenwerking met Air France speelt er een rol in. Kijk snel of er een interessante KLM vacature beschikbaar is:

Vacatures van Indeed

Solliciteren

Staat er een perfecte vacature tussen? Je kunt gewoon direct online solliciteren, als dit niet mogelijk is zal dit in de vacature zijn beschreven. In veel gevallen zal je online je CV en motivatiebrief kunnen uploaden. Dit zorgt voor extra gemak tijdens het solliciteren. Als er geen interessante vacatures te vinden zijn in het overzicht kan je natuurlijk ook een open sollicitatie versturen, wie weet word je door KLM benaderd wanneer er wel goede vacatures zijn.

Stages en opleidingen

KLM profileert zich zeer sterk als een bedrijf waar je kunt leren. Tussen de vacatures vind je bijvoorbeeld ook traineeships (management traineeships en development programs) waarbij je dus werken en leren hand in hand laat gaan. Voor mensen die nog op school zitten is er de mogelijkheid stage te lopen bij KLM. Het bedrijf heeft stages voor MBO, HBO en WO studenten. Je vindt de stages gewoon tussen de overige vacatures en ook hierop kan je online solliciteren. Tevens krijg je als stagiair een aantrekkelijke stagevergoeding.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.