Intratuin Zevenhuizen

In de buurt van grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda vind je Intratuin Zevenhuizen, een prachtig groot tuincentra met een immens assortiment voor huis en tuin. Het filiaal in Zevenhuizen is een van de grootste tuincentra van Intratuin. Alle algemene informatie over Intratuin Zevenhuizen is opgesomd zoals openingstijden, adres, telefoonnummer, bereikbaarheid, ontbijt bij Intratuin, vacatures en werken bij Intratuin Zevenhuizen.

Intratuin Zevenhuizen

De Intratuin vestiging is het Zuid-Hollandse Zevenhuizen heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Bredeweg 86c, 2761 KA Zevenhuizen
  • Telefoonnummer 0180-333900

Openingstijden Intratuin Zevenhuizen

Alle zeven dagen van de week is Intratuin in Zevenhuizen geopend, dus iedere week is het dan ook koopzondag. Het is koopavond op twee dagen, namelijk donderdag- en vrijdagavond. De openingstijden van dag tot dag zijn:

  • Maandag: 9.30 – 18.00
  • Dinsdag: 9.30 – 18.00
  • Woensdag: 9.30 – 18.00
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 21.00
  • Zaterdag: 9.00 – 17.30
  • Zondag: 12.00 – 17.00

Assortiment

Je hebt soms van die momenten dat je het liefst je hele inrichting wilt veranderen en de tuin wilt opfleuren. In dat geval is een bezoek aan Intratuin Zevenhuizen een perfecte oplossing want daar verkopen ze alles voor in huis en tuin. Dat betekent dus volop planten, decoratie, interieurproducten en ga zo maar door.

Vacatures Intratuin

Om een groot tuincentrum draaiende te houden en tevens tevreden klanten te hebben zijn heel wat werknemers nodig. Het gros is benodigd op de winkelvloer om de klanten daar met raad en daad bij te staan, de winkel netjes te houden en om kassadiensten te draaien. Op ieder moment zijn er verschillende openstaande vacatures bij Intratuin Zevenhuizen. Je vindt ze op deze pagina.

Bereikbaarheid

Gelegen vlakbij de autosnelweg (afrit 9 Zevenhuizen) is Intratuin Zevenhuizen perfect met de auto bereikbaar. Parkeren kan voor de ingang op het gratis parkeerterrein. Ga je liever met de bus? De bushalte Bredeweg / Willem II is op twee minuten loopafstand gelegen.

Ontbijten bij Intratuin Zevenhuizen

Ook in Zevenhuizen kan je terecht voor het voordelige Intratuin ontbijt. Voor maar € 2,95 ontbijt je lekker en uitgebreid en leg je dus een goede basis voor de dag. Het ontbijt bestaat uit onder andere een pistolet, croissant, verschillende soorten beleg en koffie of thee. Ontbijten is iedere dag mogelijk vanaf de opening van de winkel tot 11.00 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

Gert de groot
8 jaar geleden

Hier bij wil ik een sollicitatie plaatsen . Ik Gert de groot geboren en getogen in Gouderak. De laatste 14 jaar ben ik onderhoud monteur geweest ik deed daar bij ook transport .ik reageert hier bij op jullie oproep op face book. Ik stuur ook nog mijn CV. Gr