Intratuin Duiven: openingstijden en vacatures

Als je op zoek bent naar spullen of planten voor in de tuin of in huis en je woont in de buurt van Duiven, dan is de Intratuin een goede optie. Nergens in de wijde omtrek vind je zo’n ruim assortiment en een bezoekje aan Intratuin Duiven is ook nog eens een echt gezellig dagje uit. Kom alles te weten over Intratuin Duiven zoals openingstijden, telefoonnummer, adres, vacatures, werken bij Intratuin Duiven, ontbijten en bereikbaarheid.

Intratuin Duiven

De Intratuin vestiging is het Gelderse  Duiven heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Lithograaf 1, 6921 VA Duiven
  • Telefoonnummer 0316-262136

Openingstijden Intratuin Duiven

Alle dagen van de week, inclusief de zondag, is Intratuin Duiven geopend. De koopavonden zijn wekelijks op donderdag en vrijdag als de winkel pas om 21.00 uur sluit. Alle reguliere openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 9.00 – 18.00
  • Dinsdag: 9.00 – 18.00
  • Woensdag: 9.00 – 18.00
  • Donderdag: 9.00 – 21.00
  • Vrijdag: 9.00 – 21.00
  • Zaterdag: 9.00 – 18.00
  • Zondag: 11.00 – 17.00

Assortiment

Het filiaal in Duiven biedt dezelfde artikelen aan als waar Intratuin bekend om staat. Je vindt er dus alles voor in huis en natuurlijk rondom huis. Behalve tuinplanten en binnenplanten vind je er namelijk ook datgene wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld onderhoud van de tuin, vijvers, decoratie, enzovoorts. En natuurlijk is Intratuin Duiven gezellig ingericht waardoor het meer is dan alleen winkelen, het is een belevenis.

Vacatures Intratuin

Bij Intratuin Duiven staat goede assistentie van de klant voorop. Mede hierdoor werken er flink wat werknemers bij het filiaal. Bijna altijd is Intratuin op zoek naar nieuw personeel om het team in Duiven te versterken. Een overzicht van alle vacatures bij Intratuin Duiven vind je op de wegpagina http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-duiven/vacatures/.

Bereikbaarheid

Het filiaal van Intratuin ligt aan de noordzijde van Duiven nabij snelweg A12 (afrit 28, Duiven). Het is ook niet ver van Arnhem vandaan. Parkeren is gratis mogelijk op het complex van de Intratuin. Voor de deur van de Intratuin is bushalte Graafsingel gelegen, deze bushalte heeft aansluitingen met treinstations in de omgeving.

Ontbijten bij Intratuin Duiven

Een perfect begin van een dagje shoppen bij Intratuin Duiven beleef je door er ’s ochtends direct een lekker ontbijtje te nuttigen in het tuincafé. Een ontbijt kost € 2,95 per persoon, de samenstelling zie je hier. Het ontbijt kan worden besteld vanaf de opening van het filiaal tot 10.30 uur, alleen de zondag is er geen ontbijt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.