Werken bij ING: overzicht actuele vacatures

ING is een wereldspeler binnen de bankensector en actief in tientallen landen. Alleen al in Nederland heeft ING bijna negen miljoen klanten. Om alle klanten goed te kunnen helpen heeft ING duizenden geldautomaten en honderden kantoren operationeel. De ING medewerkers proberen iedere dag weer de klanten naar tevredenheid te helpen. Wil je werken bij ING en actief zijn in de snelle en diverse bankenwereld? Kom alles te weten over werken bij ING, de actuele openstaande vacatures en informatie over traineeships en stage lopen.

Werken bij ING

ING is de grootste bank van Nederland en heeft miljoenen klanten en bedrijven in haar portefeuille. Om bij ING te kunnen werken zal je een bepaalde vorm van snelheid en professionaliteit aan de dag moeten kunnen leggen. ING is namelijk een financieel bedrijf waar fouten maken zoveel mogelijk uitgesloten moet worden. ING is tevens een bedrijf geworden met een divers aantal soorten functies, zo wordt er gewerkt met de vakgebieden sales/relatiebeheer, marketing en communicatie, risicomanagement, HR, contact centre, administratief, economisch onderzoek en strategie, informatie technologie, wholesale banking, project- en procesmanagement, accounting en financieel, management, juridisch en fiscaal, eoncomisch onderzoek en strategie. Er werken in totaal maar liefst 16.000 mensen voor ING.

Actuele vacatures ING

Omdat er van deze 16.000 mensen wel eens mensen weggaan of met pensioen gaan ontstaan er geregeld nieuwe vacatures. Sterker nog, ING heeft op elk moment tientallen openstaande vacatures die ze allen hebben geplaatst op een vacatureportaal op de eigen website. Om de weg te kunnen vinden in dit grot e aanbod kan je eenvoudig een voorselectie maken. Kies bijvoorbeeld het gewenste vakgebied en deelvakgebied, locatie en stad, de gevraagde ervaring waaraan je voldoet, het soort dienstverband en of je een voltijds of deeltijds baan zoekt. 

ING Vacatures

Solliciteren

De vacaturesite van ING is enorm overzichtelijk en helder gepresenteerd. Ook het solliciteren is vrij eenvoudig aangezien er bij iedere vacature een solliciteer button is weergegeven. Zodra je als gebruiker bent aangemeld kan je online solliciteren op één of meerdere ING vacatures.

Stages en opleidingen

ING is een bedrijf in beweging en probeert altijd innovatief te zijn. Hier hoort dan ook een goed opgeleid werknemersbestand bij. Om de kwaliteit van werk te behalen zijn er binnen ING veel kansen om opleidingen en cursussen te volgen. Vooral de traineeships zijn interessant want daarbij gaan werken en leren hand in hand. Ook stagiairs kunnen bij ING aan de bak, er zijn op ieder moment tientallen stages die gelopen kunnen worden. Om de actuele stages en traineeships in te zien is het mogelijk om op het vacatureportaal onder het kopje dienstverband deze twee groepen te selecteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.