Werken bij IKEA: overzicht actuele vacatures

Waarschijnlijk is er geen winkelketen die je zo veelvuldig terug ziet in de Nederlandse huizen. IKEA verkoopt zoals bekend alles voor in en rondom huis. De filialen van IKEA zijn ideaal voor een dagje uit en zeer groot opgezet. Om de service die IKEA in de winkels wil bieden vlekkeloos te laten verlopen zijn er veel werknemers nodig. Ben je ook benieuwd wat het betekent om te werken bij IKEA en ben je geïnteresseerd in de vacatures van het woonwarenhuis? Onderstaand is een actueel overzicht van alle IKEA vacatures weergegeven.

Werken bij IKEA

Als je wilt werken bij IKEA moet je natuurlijk geschikt zijn om te werken in een omgeving waar de klant centraal staat. Het grootste gedeelte van alle IKEA vacatures spelen zich af op de winkelvloer. IKEA heeft ook tal van vacatures voor hoger opgeleid personeel, bijvoorbeeld specialisten en/of managementfuncties. Bij IKEA staat voorwal werk- en denkniveau voorop, veel meer dan bijvoorbeeld alleen een diploma. Ook is het mogelijk om carrière te maken binnen het concern, als werknemer kan je profiteren van diverse doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Centraal binnen de bedrijfscultuur van IKEA staan de kernwaarden samenwerken, actief ondernemen, eenvoud is een kracht en coachend leiderschap.

Actuele vacatures

IKEA heeft een eigen vacatureportaal waarop je snel en eenvoudig alle beschikbare vacatures kunt zien. Je kunt hierin een selectie maken door aan te geven bij welke vestiging of afdeling je graag werkzaam wilt zijn. Op het online vacatureportaal kan je tevens direct solliciteren en een CV en motivatiebrief bijvoegen. Als je niet direct de perfecte vacature kunt vinden is het een optie om de Search Agent in te stellen zodat je vanzelf een bericht krijgt als er een vacature vrijkomt die naar je wens is. Een overzicht van actuele IKEA vacatures:

IKEA Vacatures

Afdelingen

De afdelingen van IKEA zijn onder te verdelen in de groepen Sales, Customer Relations, Communication & Interior Design, Business Navigation, IT, Design en Productontwikkeling, Logistiek, Food, Marketing, Human Resources, Technische Dienst, Inkoop en Duurzaamheid en techniek, kwaliteit en milieu.

Stages en studentenbanen

Behalve vacatures voor professionals heeft IKEA ook een groot aantal stages en afstudeeropdrachten beschikbaar. De stageplekken zijn er op alle afdelingen en variëren qua niveau van MBO tot en met WO. Zoek je als student een gewone bijbaan en ben je 16 jaar of ouder? Ook voor deze groep liggen er volop mogelijkheden binnen IKEA.

IKEA

IKEA is een wereldspeler als het aankomt op retail. De keten is actief in bijna vijftig landen en heeft meer dan 150.000 mensen in dienst. Het productassortiment omvat ongeveer 10.000 artikelen. In Nederland heeft IKEA vestigingen verdeeld over het land. Wist je dat iedere vestiging gemiddeld ieder jaar circa twee miljoen bezoekers trekt?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.