Hornbach Zaandam: openingstijden, vacatures

De allereerste Hornbach in Nederland is sinds 1997 te vinden in het Noord-Hollandse Zaandam. Hornbach Zaandam vormde de primeur en dankzij het succes volgden al snel winkels in overige Nederlandse steden. Ook toen al zette Hornbach sterk in op megastores, dus deze bouwmarkt is ook flink groot. Kom alles te weten over Hornbach Zaandam, bijvoorbeeld adres en telefoonnummer, openingstijden, assortiment, vacatures en werken bij Hornbach Zaandam.

Hornbach Zaandam

Het adres en het telefoonnummer van Hornbach Zaandam zijn:

  • Adres: Symon Spiersweg 6, 1506 RZ Zaandam
  • Telefoonnummer 075-6127070

Assortiment

Bij de echte doe-het-zelvers staat Hornbach hoog aangeschreven, het personeel is namelijk gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten aan de hand van adviezen. Als klusser heb je een bepaald idee of project in gedachten, waarna ze je bij Hornbach zullen adviseren welke materialen je nodig hebt en hoe je bepaalde acties uitvoert. Om je met ieder project te kunnen helpen hebben de Hornbach filialen stuk voor stuk een enorm assortiment. Of je nu komt voor een vloer, hout, bouwmaterialen, sanitair, verf, behang of tuinmeubelen. Bij Hornbach Zaandam beschikken ze over alle materialen die je zoekt.

Openingstijden

Hornbach Zaandam is zes dagen per week open, alleen op zondag is de bouwmarkt dicht. Overigens worden er gedurende het jaar redelijk veel koopzondagen georganiseerd. Tevens is het iedere doordeweekse dag koopavond, de bouwmarkt sluit doordeweeks namelijk pas om 21.00 uur. Een overzicht van alle openingstijden:

  • Maandag: 7.00 – 21.00
  • Dinsdag: 7.00 – 21.00
  • Woensdag: 7.00 – 21.00
  • Donderdag: 7.00 – 21.00
  • Vrijdag: 7.00 – 21.00
  • Zaterdag: 8.00 – 18.00
  • Zondag: gesloten (behalve koopzondagen)

Vacatures Hornbach Zaandam

Bij Hornbach Zaandam werken honderden deeltijd en voltijd werknemers. Dat betekent dat er ook zeer regelmatig nieuwe vacatures ontstaan. Vooral wanneer je een plek op de winkelvloer ambieert heb je goede kans dat er vaak vacatures openstaan. Heb je affiniteit met techniek en klussen, ben je enthousiast en heb je een representatief voorkomen? Dan kan het zomaar zo zijn dat werken bij Hornbach perfect bij je past. De laatste vacatures kan je op ieder moment inzien via het vacatureportaal van Hornbach.

Bereikbaarheid

De bouwmarkt Hornbach Zaandam ligt aan de zuidzijde van Zaandam en dus binnen de agglomeratie van Amsterdam. Voor zeer veel mensen is Hornbach Zaandam dan ook de aangewezen bouwmarkt in de regio. De doorgaande weg S150 loopt langs het complex, waartoe een groot en gratis parkeerterrein behoren. In de buurt zijn nog diverse andere leuke megastores, denk bijvoorbeeld aan Loods 5. Qua openbaar vervoer kan je reizen via treinstation Zaandam dat op ongeveer twee kilometer afstand ligt.

Online bestellen

Een plek waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kan is de webwinkel van Hornbach. Op de website van de bouwmarkt vind je het complete assortiment en bij ieder artikel is aangegeven of het ook online bestelbaar is. Je kunt eenvoudig de artikelen thuis laten bezorgen of ervoor kiezen ze op te halen bij Hornbach Zaandam dan wel een ander filiaal van de bouwmarkt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.