Hornbach Breda: openingstijden en vacatures

De grootste bouwmarkt van Breda en omstreken is de Hornbach winkel aan de Konijnenberg in Breda. Geheel in de stijl van Hornbach is ook dit filiaal weer enorm groot opgezet. In dit artikel volgt alle relevante informatie over Hornbach Breda waaronder het adres, het telefoonnummer, de openingstijden, het assortiment, vacatures en werken bij Hornbach Breda.

Hornbach Breda

Het adres en het telefoonnummer van Hornbach Breda zijn:

  • Adres: Konijnenberg 33, 4825 BC Breda
  • Telefoonnummer 0765-789000

Assortiment

Bij Hornbach Breda vind je alles wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld een verbouwing, doe-het-zelf klussen en interieur. Koop er bijvoorbeeld behang, muurverf, vloeren, tegels, ijzerwaren, hout, bouwmaterialen, cement, badkamers, sanitair en ga zo maar door. Er is ook een tuincentrum en je vindt er tuinmeubelen en zelfs aquaria. Het assortiment van Hornbach is dermate groot dat ze hun gelijke niet vinden in Nederland. Om je de weg te wijzen binnen de producten en artikelen van Hornbach staan verkopers en adviseurs je te woord. Ook wanneer je alleen een plan hebt wordt je geholpen bij de juiste invulling van je project en de juiste materiaalkeuzes.

Openingstijden

De meeste weken is Hornbach Breda zes dagen per week open, van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel in principe dicht, maar er zijn zeer regelmatig koopzondagen. Iedere werkdag is de winkel standaard tot 21.00 uur open, dus er is geen speciale koopavond meer nodig. De openingstijden zijn:

  • Maandag: 7.00 – 21.00
  • Dinsdag: 7.00 – 21.00
  • Woensdag: 7.00 – 21.00
  • Donderdag: 7.00 – 21.00
  • Vrijdag: 7.00 – 21.00
  • Zaterdag: 8.00 – 18.00
  • Zondag: gesloten (heel 2015 koopzondag!)

Vacatures Hornbach Breda

Hornbach Breda heeft enkele honderden werknemers in dienst, een groot deel hiervan werkt op de winkelvloer. Er zijn zowel parttime als fulltime functies, dus ook wanneer je nog studeert kan je je studie prima combineren met werken bij Hornbach. Om de vacatures bij Hornbach Breda te kunnen zien kan je het vacatureportaal van Hornbach raadplegen. Hier vind je continu de laatste actuele vacatures. Om te kunnen werken bij Hornbach wordt er van je verwacht dat je een positieve en enthousiaste persoon bent die als doel heeft de klanten tevreden te maken en te houden.

Bereikbaarheid

Bouwmarkt Hornbach Breda is gelegen aan de noordzijde van Breda aan de doorgaande weg Backer en Ruebweg en de Crogtdijk. Het filiaal beschikt over een groot parkeerterrein waar je als bezoeker gratis mag parkeren. Aan de overzijde van de weg ligt bushalte Konijnenberg. Het treinstation van Breda is op iets meer dan tien minuten lopen van Hornbach Breda gelegen.

Online bestellen

Zoals eerder vermeld is Hornbach Breda op zondagen gesloten, behalve wanneer er koopzondag is. Toch bestaat de mogelijkheid om gewoon alle dagen van de week te shoppen bij Hornbach. De online webwinkel van de bouwmarkt is namelijk zeven dagen per week en 24 uur per dag open. Als je online besteld kan je ervoor kiezen de producten thuis te laten bezorgen of om ze op te halen bij Hornbach Breda of een ander filiaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.