Werken bij HEMA: overzicht actuele vacatures

HEMA maakt deel uit van het Nederlandse erfgoed, in bijna ieder dorp vind je wel een filiaal waardoor er meer dan 600 zijn in het hele land. Om elke dag weer tevreden klanten over de vloer te krijgen in deze winkels zijn in totaal ruim 10.000 mensen werkzaam bij HEMA. Als je zelf ook interesse hebt in werken bij HEMA moet je zeker doorlezen. We leggen uit wat werken bij HEMA inhoudt, tonen een overzicht van alle actuele vacatures en geven informatie over stages en traineeships.

Werken bij HEMA

HEMA is misschien wel de meest Nederlandse winkelketen die er bestaat. De naamsbekendheid en verspreiding van de winkels is enorm. HEMA mag ongeveer vijf miljoen mensen tot de klantenkring rekenen. HEMA is overigens ook actief in het buitenland en heeft winkels in onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg en Engeland. Lijkt het jou ook een uitdaging om in deze omgeving werkzaam te zijn? HEMA heeft tal van vacatures waarvan het gros natuurlijk om winkelfuncties gaat waarbij je in de verkoop actief bent. Maar er zijn meer mogelijkheden om te werken bij HEMA, denk aan marketing, logistiek, designers, financiën, technici, juridische afdelingen, managementfuncties, kwaliteitsfunctionarissen, enzovoorts. Er zijn wel 200 verschillende soorten functies bij HEMA.

Actuele vacatures HEMA

Bij HEMA zijn altijd wel openstaande vacatures, meest gaat het om honderden vacatures tegelijk. Van de 10.000 werknemers moet er bijvoorbeeld af en toe iemand vervangen worden en ook bij de opening van een nieuw filiaal regent het vacatures. HEMA heeft alle vacatures verzameld op een eigen vacaturewebsite. Om makkelijk een selectie te maken uit het grote aanbod kan je kiezen voor het bedrijfsonderdeel (winkel, hoofdkantoor, distributiecentrum, bakkerij, enzovoorts), het vakgebied, de regio en stad en het aantal uren dat je wilt werken. Hieronder volgt een overzicht van actuele en openbare HEMA vacatures: 

HEMA Vacatures

Solliciteren

Als je een goede vacature vindt is het moment aangebroken om te solliciteren. Dit kan gewoon online via de vacature, klik hiervoor op de button ‘direct solliciteren’. Vervolgens dien je verschillende persoonlijke gegevens in te vullen en je CV te uploaden.

Stages en opleidingen

HEMA is een bedrijf dat midden in de samenleving staat en hierdoor ook jong talent de kans wil geven ervaring op te doen. Zo zijn er vele stages die je kunt lopen bij HEMA. Wanneer je niet meer op school zit ben je nog niet uitgeleerd. Bij HEMA zijn er daardoor ook traineeships waarmee je werken en leren kunt combineren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.