HEMA ontbijt: tijden, prijzen en filialen

Een goed begin van de dag bereik je wanneer je op een goede en voedzame manier ontbijt. Dit kan je natuurlijk thuis doen, maar wist je dat je voor weinig geld ook lekker kunt ontbijten bij HEMA? Bij de HEMA winkels met een restaurant ontbijt je al vrij uitgebreid voor maar twee euro per persoon. Kom te weten wat de samenstelling is van het HEMA ontbijt, bij welke HEMA winkels je kunt ontbijten en wat de begin- en eindtijd zijn voor het HEMA ontbijt. Ga direct naar de webwinkel van HEMA.

HEMA ontbijt

Een lekker ontbijt zorgt voor een goed en krachtig begin van de dag. Met een lekker ontbijt kan je dag meteen aan met voldoende energie. Steeds meer winkels hebben een eigen ontbijtformule waarmee je voor een gering bedrag kunt ontbijten. Het ontbijt van de HEMA is misschien wel het meest bekende ontbijt van Nederland. Om een ontbijt te bestellen heb je geen klantenkaart van HEMA nodig. Een HEMA ontbijt kost namelijk maar € 2,- per persoon en bestaat uit meerdere lekkernijen.

Samenstelling

Je krijgt heel wat voor maar twee euro. Om te beginnen hoort bij het ontbijt van HEMA een roombotercroissant en een vers gebakken stokbroodje  met ei (omelet van scharrelei). Verder ontvang je nog een kuipje met aardbeienjam, een glas verse jus d’orange en een kop koffie naar keuze. Qua calorieën is het ontbijtje vrij gunstig, het bevat in totaal iets meer dan 400 calorieën. Uiteraard zijn er tegen een meerprijs nog veel meer lekkernijen te koop in de restaurants van HEMA, denk maar aan overheerlijk gebak of belegde broodjes.

HEMA ontbijt tijden

HEMA werkt met simpele tijden waarbinnen je het ontbijt kunt bestellen. Er geldt namelijk dat het ontbijt iedere dag verkrijgbaar is tot 10.00 uur. De begintijd van het HEMA ontbijt is vanaf de opening van de verschillende winkels en kan dus variëren per filiaal. Op maandag en zondag wordt er slechts in enkele filialen een ontbijt geserveerd omdat veel filialen op maandag of zondag pas later de deuren openen.

Restaurants

Het voordeel aan HEMA is dat ze enorm veel vestigingen hebben in Nederland. In bijna ieder dorp is wel een winkel te vinden. Echter beschikt niet iedere HEMA winkel over de mogelijkheid om te ontbijten. Of ontbijten mogelijk is hangt af van of de HEMA beschikt over een restaurant. Een overzicht van alle HEMA winkels vind je op deze pagina. Het ontbijt van HEMA is te koop bij de filialen welke het koffiebuffet logo dragen. Dit zijn namelijk de winkels met een koffiebuffet dan wel restaurant en dat betekent dat ook het ontbijt er wordt geserveerd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Brit
2 jaar geleden

Je kan niet meer voor €2,- ontbijten bij de Hema.
Nu kan je wel zelf samen stellen wat je wilt vanaf 0,50 tot 2,50 excl koffie thee die kost bij een ontbijt 0,75 extra gewoon broodje 1,- enz

Ivo
2 jaar geleden

Moet ik psr test hebben of groen certificaat om te eten bij hema korenmarkt?

Ada turel
4 jaar geleden

Vanmorgen hebben wij ontbeten bij hema zeist.tot onze teleurstelling geen jus d,oranje geen gebakken ei maar een summier plakje kaas op ons broodje.Op jullie website wordt dat allemaal beloofd maar dat is al sinds half maart zo. Hebben jullie geen tijd om je website aan te passen of is dit een lokkertje. Groetjes ada turel.

Hjhassink
5 jaar geleden

Weg aan deze zomer naar Horst kkunnen we in de Herma ook een ontbijt krijgen

greet
6 jaar geleden

ze doen niet wat ze zeggen ik kwam om 5 voor 10 en kreeg geen ontbijt meer en dat werd met behoorlijk onbeschoft gezegd

De Bock Harry
6 jaar geleden

Vraagje : Kan men in de Hema in Panningen en/of Horst ontbijten. Is er een Hema in Sevenum
Dank
Harry De Bock

Mv Veenstra
6 jaar geleden

Als ik een ontbijtje wil hebben mag ik dat ook mee naar huis nemen?

Miranda
7 jaar geleden

heeft Hema Steenweg Utrecht op zondag ook ontbijt

samantha van uggelen
7 jaar geleden

welke dagen kun je ontbijten want wilde zaterdag gaan dank u wel

ingrid van Kerkwijk
7 jaar geleden

Een vraagje, heeft de hema op het triasplein in harderwijk ook een restaurant...t

Meyer
7 jaar geleden

Heeft hema cuyk ook ontbijtservice en tot hoelaat, ook op zondag