Informatief en Veelzijdig
Home » HEMA ontbijt: tijden, prijzen en filialen

HEMA ontbijt: tijden, prijzen en filialen

hemaontbijt.jpg

Een goed begin van de dag bereik je wanneer je op een goede en voedzame manier ontbijt. Dit kan je natuurlijk thuis doen, maar wist je dat je voor weinig geld ook lekker kunt ontbijten bij HEMA? Bij de HEMA winkels met een restaurant ontbijt je al vrij uitgebreid voor maar twee euro per persoon. Kom te weten wat de samenstelling is van het HEMA ontbijt, bij welke HEMA winkels je kunt ontbijten en wat de begin- en eindtijd zijn voor het HEMA ontbijt. Ga direct naar de webwinkel van HEMA.

HEMA ontbijt

Een lekker ontbijt zorgt voor een goed en krachtig begin van de dag. Met een lekker ontbijt kan je dag meteen aan met voldoende energie. Steeds meer winkels hebben een eigen ontbijtformule waarmee je voor een gering bedrag kunt ontbijten. Het ontbijt van de HEMA is misschien wel het meest bekende ontbijt van Nederland. Om een ontbijt te bestellen heb je geen klantenkaart van HEMA nodig. Een HEMA ontbijt kost namelijk maar € 2,- per persoon en bestaat uit meerdere lekkernijen.

Samenstelling

Je krijgt heel wat voor maar twee euro. Om te beginnen hoort bij het ontbijt van HEMA een roombotercroissant en een vers gebakken stokbroodje  met ei (omelet van scharrelei). Verder ontvang je nog een kuipje met aardbeienjam, een glas verse jus d’orange en een kop koffie naar keuze. Qua calorieën is het ontbijtje vrij gunstig, het bevat in totaal iets meer dan 400 calorieën. Uiteraard zijn er tegen een meerprijs nog veel meer lekkernijen te koop in de restaurants van HEMA, denk maar aan overheerlijk gebak of belegde broodjes.

HEMA ontbijt tijden

HEMA werkt met simpele tijden waarbinnen je het ontbijt kunt bestellen. Er geldt namelijk dat het ontbijt iedere dag verkrijgbaar is tot 10.00 uur. De begintijd van het HEMA ontbijt is vanaf de opening van de verschillende winkels en kan dus variëren per filiaal. Op maandag en zondag wordt er slechts in enkele filialen een ontbijt geserveerd omdat veel filialen op maandag of zondag pas later de deuren openen.

Restaurants

Het voordeel aan HEMA is dat ze enorm veel vestigingen hebben in Nederland. In bijna ieder dorp is wel een winkel te vinden. Echter beschikt niet iedere HEMA winkel over de mogelijkheid om te ontbijten. Of ontbijten mogelijk is hangt af van of de HEMA beschikt over een restaurant. Een overzicht van alle HEMA winkels vind je op deze pagina. Het ontbijt van HEMA is te koop bij de filialen welke het koffiebuffet logo dragen. Dit zijn namelijk de winkels met een koffiebuffet dan wel restaurant en dat betekent dat ook het ontbijt er wordt geserveerd. 

Reactie plaatsen

Reacties

tiny guyt
3 maanden geleden

van 1 naar 2 euro dan nog is het niet duur, is heerlijk

Mr. Vogelzang
5 maanden geleden

@Mami, ga alsjeblieft een cursus Nederlands volgen. Bij personen zoals jij zouden ze al preventief de eierstokken moeten verwijderen om voortplanting van jouw soort te voorkomen, wat een verschijning dit zeg.

mami
7 maanden geleden

Haha effe serieus?om een euro verhoging?Hshahhahahs wat erg!ga thuis je.ontbijt maken en kijk wat dat kost en dan ga je toch fijn niet!zeiken om een euro hahja alsof daar je leven vanaf hangt tjongejongejomge

Rumis
7 maanden geleden

Ik vind het belachelijk dat het ontbyt van 1€ naar 2€ is gegaan!!!!!
En ook na 16.00 uur koffie met gebak.
Hopelijk wordt het terug gedraaid naar 1€

Mw Klein
8 maanden geleden

Wij vinden het heel erg dat de prijs van een kop koffie met een klein gebakje b
Na 16.00 van 1 euro naar 2 euro is gegaan.
Dat vinden wij een heel hoge prijsstijging, gewoon maar over de kop, 100%

Irma Musch
8 maanden geleden

heeft het hema filiaal in roermond een restaurant?