H&M Giftcard: verkooppunten en acceptanten

De Zweedse modegigant H&M behoort tot de best bezochte modewinkels van ons land. Miljoenen mensen kopen regelmatig artikelen bij H&M. Een zeer goed verkocht item is de H&M Giftcard, de cadeaubon van de modeketen. De Giftcard wordt vooral gegeven aan modeliefhebbers en valt altijd goed in de smaak. Zoek je nog een leuk cadeau en heb je geen goede ideeën? Misschien is de H&M Giftcard wel het ideale cadeau.

H&M Giftcard

De H&M Giftcard is puur en alleen te gebruiken bij de H&M. Dit betekent dat de cadeaubon alleen te koop is bij de H&M winkels. In de winkels, bij de kassa, kunnen de H&M Giftcards worden gekocht. De giftcards van H&M zijn verkrijgbaar in verschillende feestelijke prints. Online zijn de cadeaukaarten niet te koop. Voor ontvangen H&M Giftcards geldt hetzelfde principe, ze zijn uit te geven in de winkels van H&M, maar niet in de online webwinkel. En wat kan je er zoal mee kopen? Het hele winkelassortiment bijvoorbeeld, dus denk hierbij aan een zeer grote keuze uit herenmode, kindermode, damesmode, cosmetica en schoenen.

Waarde

H&M Giftcards zijn verkrijgbaar voor elk bedrag tussen de € 5 en € 500,-. Ieder gewenst bedrag is daarbij toegestaan. Aan de kassa in de winkel kan je aangeven welke waarde je wenst te zetten op de giftcard. Overigens is de kaart oplaadbaar en dus meermaals te gebruiken. Het is niet toegestaan om je H&M Giftcard om te wisselen voor contant geld. Ook moet de cadeaubon worden verzilverd in het land van aankoop.

Saldochecker en geldigheid

Het bedrag dat op de H&M Giftcard staat is voor meerdere uitgaven te besteden, je hoeft het saldo dus niet ineens op te maken. Het restantbedrag blijft op de kaart staan, je krijgt geen contant wisselgeld terug. Het restantbedrag is ook weergegeven op de kassabon bij je aankoop. Wil je tussentijds eens je saldo controleren? Surf naar de website van H&M en vul je kaartnummer en pincode in de saldochecker in. De pincode staat op de achterzijde van de kaart, schrap hiervoor het grijze vakje weg. De waarde op een H&M Giftcard heeft overigens een onbeperkte geldigheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.