GIRLZ: verkooppunten en abonnementen

Top 10 ModewinkelsHet maandblad voor tienermeiden is GIRLZ. Dit tijdschrift staat boordevol zaken als liefde, mode en fashion, liefde en seks, gezondheid, lifestyle, enzovoorts. De doelgroep bestaat uit jonge meiden in de tienerjaren. Wil je alles weten over het maandblad GIRLZ en de bijbehorende website? Kom onderstaand alles te weten over het blad GIRLZ, het afsluiten van een abonnement of het geven van een abonnement.

Abonnement GIRLZ afsluiten

Een abonnement nemen op het grootste maandblad voor tienermeiden is helemaal niet zo duur. Elk jaar ontvang je 13 nummers en dat kost minder dan € 30,- per jaar. Wanneer je een abonnement afsluit op GIRLZ mag je kiezen of je extra korting wilt of een leuk cadeau wenst. Voor aanvullende vragen over het afsluiten van een abonnement kan gebeld worden met het telefoonnummer 0161-459528 of via het contactformulier op de website van GIRLZ.

Abonnement cadeau geven

Als je al geabonneerd bent op GIRLZ of wanneer je het tijdschrift gewoonweg meer bij iemand anders vindt passen is het cadeau geven van een abonnement op GIRLZ ook een goede optie. Je kunt namelijk ook eenvoudig een abonnement cadeau geven. Twijfel je dus over wat je je dochter of beste vriendin wilt geven als cadeau? Wellicht is GIRLZ dan de oplossing.

Verkooppunten

Losse exemplaren van GIRLZ zijn te koop bij duizenden verkooppunten in Nederland. Voorbeelden zijn tijdschriftenhandels als Primera en Bruna. Maar ook bij vele tankstations met een winkel erbij kunnen de tijdschriften worden gekocht.

Website GIRLZ

Behalve het maandblad heeft GIRLZ ook een zeer druk bezochte website, namelijk http://www.girlz.nl. De website is in dezelfde stijl als het tijdschrift maar dan dus online. Je vindt er bijvoorbeeld leuke tips, informatieve stukjes, blogs, polls, enzovoorts.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.