Werken bij gemeente Amsterdam: overzicht actuele vacatures

Amsterdam is de hoofdstad en tevens grootste stad van Nederland. Amsterdam bestaat uit meerdere stadsdelen met ieder een eigen bestuur. Om bijna een miljoen mensen met elkaar in één stad op goede voet te laten samenleven vergt dag en nacht inspanning van de gemeente Amsterdam en haar ambtenaren. Lijkt het je ook wel wat om te werken bij de gemeente Amsterdam? Raadpleeg dan eens de actuele vacatures of loop stage bij de gemeente.

Werken bij gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam heeft de meeste inwoners van alle gemeenten in Nederland. Het ambtelijke apparaat van Amsterdam is daardoor ook het grootst van alle gemeenten. Er valt dan ook een hoop te regelen iedere dag. Zo is de gemeente verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de Basisregistratie, verstrekken van uitkeringen, huisvesting van scholen, toezicht houden op en afspraken maken met woningcorporaties, handhaven van diverse wetgeving en het verstrekken van vergunningen, de bereikbaarheid, uitgifte officiële documenten, diverse zorgtaken, ontwikkeling bestemmingsplannen, verstrekken subsidies, enzovoorts. Om al deze kerntaken goed te doen heeft Amsterdam altijd veel personeel nodig. Wanneer je op zoek bent naar een baan zou je werken bij de gemeente Amsterdam zeker eens kunnen overwegen.

Actuele vacatures gemeente Amsterdam

Het zal je niet verwonderen dat de gemeente Amsterdam op elk moment tientallen openstaande vacatures heeft. Ongeacht het type baan, je vindt het complete overzicht terug op het vacatureportaal van de gemeente Amsterdam. Het overzicht van de vacatures is uit te filteren door je voorkeuren aan te geven. Selecteer bijvoorbeeld het soort functie dat je ambieert, je werk- en denkniveau, de organisatie waar je wilt werken en het soort werk. Indien gewenst kan je een melding instellen waarbij je geschikte vacatures per e-mail ontvangt. Kijk ook eens in onderstaand overzicht van actuele vacatures bij de gemeente Amsterdam:

Vacatures gemeente Amsterdam

Solliciteren

In de vacatureteksten is aangegeven wat de vereisten zijn om in aanmerking te komen voor een baan. Ook is erin aangegeven op welke wijze je kunt solliciteren. In bijna alle gevallen kan je ook eenvoudig direct online solliciteren op een functie. Hiertoe vul je een formulier online in en upload je documenten zoals je CV en motivatiebrief. Eventueel kan je ook een open sollicitatie sturen.

Stages en opleidingen

Gemeente Amsterdam heeft ook verschillende stages waarvoor stagiairs worden gezocht. De stages staan ook in het vacatureoverzicht. Door onder het kopje ‘soort werk’ het vakje bij stages aan te vinken worden de stages uitgefilterd. Maar ook als je niet meer op school zit kan je nog blijven leren, de gemeente Amsterdam biedt namelijk ruime mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.