Forever 21 mode: winkeloverzicht

Forever 21 is aan de andere kant van de oceaan al jarenlang een geweldige hit op modegebied, maar pas sinds kort is het bezig met de verovering van bijvoorbeeld Nederland en België. Bij Forever 21 ben je aan het juiste adres voor de laatste mode en trends op het gebied van kleding voor mannen en vrouwen. Kom te weten waar je de winkels van Forever 21 vindt, wat de adressen van de filialen zijn, informatie over vacatures en werken bij Forever 21, de online webshop en de giftcard.

Forever 21 Nederland

Forever 21 Nederland

In Nederland zijn er momenteel twee filialen van Forever 21, namelijk in Amsterdam en Rotterdam. De adressen zijn als volgt:

Forever 21 België

In België vind je een filiaal van Forever 21 in Antwerpen:

  • Forever 21 Antwerpen: Meir 42/46
Sale/Promotion NL 336 x 280

Online webshop

Als je te ver weg woont van de winkels van Forever 21 en toch graag de laatste mode wilt kopen, dan is het raadzaam om gebruik te maken van de online webshop van Forever 21. Je vindt er alle collecties van Forever 21 en het fijne is dat de bestelde mode gewoon thuis wordt bezorgd.

Assortiment

Bij Forever 21 vind je alles op het gebied van mode voor mannen, vrouwen en meisjes. Enkele voorbeelden van de trendy mode die er wordt verkocht zijn:

  • Heren: jeans, shirts, truien, vesten, blazers, hoodies, badmode, schoenen, sjaals, hoeden, jassen
  • Vrouwen: jurken, jeans, truien, leggings, badmode, schoenen, broeken, rokken, jumpsuits, lingerie, nachtkleding, jassen
  • Meisjes: broeken, jeans, truien, vesten, badmode, jumpsuits, rokken, enzovoorts
  • Mode accessoires: sieraden, cosmetica, zonnebrillen, portemonnees, sokken, riemen, cadeaus
  • Grote maten: Forever 21 heeft een grote maten lijn. Je kunt hier dezelfde producten en artikelen verwachten als de vrouwenlijn, maar dan in grotere maten uitgevoerd

Werken en vacatures

De winkels van Forever 21 staan bekend om de zeer ruime openingstijden. Hierdoor zijn er ook heel veel werknemers nodig om de klanten te kunnen helpen. Houd daarom goed het vacatureportaal in de gaten dat Forever 21 in het leven heeft geroepen. Je vindt er zeer regelmatig nieuwe vacatures.

Sale bij Forever 21

Tijdens de zomersale en wintersale kan je verwachten dat Forever 21 ook uitverkoop zal houden. Dit betekent dus uitverkoop in juni/juli en december/januari. Op de eigen website heeft Forever 21 overigens het hele jaar door een sale sectie ingericht. Je vindt de online sale afdeling onder het kopje “sale”.

Giftcard

Een leuk cadeau om te geven en te krijgen is de Forever 21 giftcard. De giftcard is verkrijgbaar in de waarde van € 5 tot € 150,-. De giftcard van Forever 21 is zowel in de winkels als online te koop en te besteden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.