Forever 21 Rotterdam: adres en openingstijden

Forever 21 is in Nederland en iedereen mag het weten. Na een winkel in Amsterdam is er ook een filiaal in Rotterdam geopend. Forever 21 Rotterdam brengt trendy en betaalbare mode naar een groot publiek. Onderstaand volgt alle informatie over Forever 21 Rotterdam zoals de adresgegevens, openingstijden, telefoonnummer, vacatures en werken bij Forever 21, de bereikbaarheid, enzovoorts.

Forever 21 Rotterdam

In de Rotterdamse binnenstad zijn natuurlijk meerdere modewinkels met internationale allure te vinden. Een van de meest aansprekende modewinkels in Rotterdam is Forever 21. De komst werd al toegejuicht door duizenden fans van Forever 21 en nu wordt de winkel dan ook steevast goed bezocht door een grote schare trouwe fans. Je vindt bij Forever 21 alles op het gebied van mode voor vrouwen (ook meisjes) en heren. En dan ook nog uitermate trendy mode met snel wisselende collecties en een groot assortiment.

Adres en telefoonnummer

Het adres en het telefoonnummer van Forever 21 in Rotterdam zijn als volgt:

  • Adres: Beurstraverse 21, 3011 AE Rotterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)10-4330344

Forever 21 Rotterdam vacatures

Je hebt soms van die modeketens waar iedereen wel zou willen werken. Forever 21 is zo’n soort modeketen, je bent namelijk werkzaam in een inspirerende omgeving volop trendy mode en moderniteit. Forever 21 werkt altijd met lange openingstijden waardoor je gedurende de dag meerdere ploegen werkzaam hebt. En dat betekent extra veel banen! Als je graag bij Forever 21 werkt kan je gewoonweg de vacatures in de gaten houden en zodra er een interessante vacature vrijkomt solliciteren. De vacatures zijn verzameld op het vacatureportaal van de winkelketen.

Openingstijden

Je kunt iedere dag van de week shoppen bij Forever 21 in Rotterdam. Ook op zondag is de winkel namelijk geopend. Er is geen speciale wekelijkse koopavond, dit heeft ermee te maken dat de winkel iedere dag verlengde openingstijden heeft tot 20.00 uur. Een overzicht van de openingstijden van Forever 21 Rotterdam:

  • Maandag: 10.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Donderdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 19.00 uur

Bereikbaarheid

De Beurstraverse in Rotterdam ligt in het winkelgebied van de tweede stad van Nederland. In de nabijheid vind je onder andere de bekende Coolsingel en Lijnbaan. Doordat de winkel zo centraal is gelegen is deze ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, de treinstations Rotterdam Centraal en Blaak zijn op loopafstand gelegen. Parkeren is mogelijk in een van de betaalde parkeergarages in de buurt welke duidelijk worden aangegeven met borden.

Forever 21 online webwinkel

Forever 21 zet als winkelketen ook sterk in op de online verkoop van het assortiment. Via de webwinkel van Forever 21 is namelijk de collectie ook gewoon online verkrijgbaar. Je hoeft de deur dus niet meer uit en passen doe je vanuit je luie zetel. Je hoeft je ook niet te laten afschrikken door de verzendkosten, wie meer dan € 75,- bestelt hoeft geen verzendkosten te betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.