Forever 21 Amsterdam: adres en openingstijden

De internationale modeketen Forever 21 behoort tot de top tien van meest populaire winkels ter wereld. In Nederland vind je onder andere een filiaal in Amsterdam aan de Kalverstraat. Kom alles te weten over Forever 21, het adres en telefoonnummer, de openingstijden, werken en vacatures bij Forever 21 Amsterdam en hoe je de winkel kunt bereiken.

Forever 21 Amsterdam

Het filiaal in Amsterdam was de allereerste Forever 21 winkel in Nederland. De komst van Forever 21 betekende dat Nederlandse shoppers ineens de kans hadden om de trendy en voordelige mode van Forever 21 te kopen. Toen de winkel voor het eerst de deuren opende stond er dan ook een lange rij belangstellenden. Forever 21 verkoopt mode in de breedste zin van het woord. Tot het assortiment behoren kleding, schoenen, lingerie, badmode, maar ook cosmetica en mode accessoires voor mannen, vrouwen en meisjes. Er is momenteel ook een filiaal in Rotterdam.

Adres en telefoonnummer

Het adres en het telefoonnummer van Forever 21 in Amsterdam zijn als volgt:

  • Adres: Kalverstraat 11, 1012 KR Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-3300210

Forever 21 Amsterdam vacatures

Forever 21 is op modegebied één van de meest aansprekende modeconcerns van dit moment. Veel mensen willen daarom heel erg graag werken bij Forever 21. En wanneer je ziet dat de winkel ook nog eens zeven dagen per week open is en lange openingstijden heeft, zijn er veel werknemers nodig. Wil je ook graag bij Forever 21 werken? Met grote regelmaat zijn er nieuwe vacatures voor het filiaal in Amsterdam. Houd alle Forever 21 vacatures in de gaten via deze website

Openingstijden

Forever 21 is zeven dagen per week geopend. Doordat de winkel maar liefst vijf dagen per week tot 21.00 uur geopend is, heeft de winkel geen speciale koopavond. Iedere zondag is het koopzondag. De openingstijden van Forever 21 Amsterdam zijn:

  • Maandag: 9.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 19.00 uur

Bereikbaarheid

Forever 21 is gesitueerd aan de Kalverstraat in het centrum van Amsterdam. De Kalverstraat is een van de leukste winkelstraten van Nederland waar je tal van Nederlandse en buitenlandse modewinkels vindt. Omdat Forever 21 in het winkelgebied van Amsterdam ligt, is het openbaar vervoer de beste reismethode. Zo ligt treinstation Amsterdam Centraal op ongeveer tien minuten lopen van de winkel. Omdat de winkel op een steenworp afstand van de Dam is gelegen kan ook worden gekozen voor de bushalte en tramhalte op de Dam.

Forever 21 online webshop

Wanneer je niet de deur uit wilt om kleding van Forever 21 te kopen is het natuurlijk ook mogelijk om online de webshop van Forever 21 te bezoeken. Het complete assortiment is ook online verkrijgbaar. De verzending is gratis bij bestellingen van € 75,- of meer.

Reactie plaatsen

Reacties

Jacoba de Boer
7 jaar geleden

Beste forever 21,

Mijn dochter Willemijn heeft vorige week zaterdag (3 dec) een bestelling gedaan maar deze is niet binnengekomen. Mogelijk heeft ze aangevinkt dat we de bestelling afhalen, dit is dan een vergissing. Helaas lukt het mij niet u telefonisch te bereiken (ik heb vrijdagavond en vanochtend gebeld). Het gaat om een sjaal, handschoenen en een vest. Zou u willen kijken waar de bestelling is?

Alvast dank!
J. De Boer
Kamperzand 19
8321 PD Urk

Khadija
8 jaar geleden

Ik zoek werken bij forever mij droom is altijd dat ik werk bij kleiding winkel