Werken bij Feyenoord: overzicht actuele vacatures

De grootste voetbalclub van Rotterdam en ver daarbuiten is uiteraard Feyenoord. Sterker nog, Feyenoord beschikt over misschien wel de grootste schare trouwe fans van Nederland. Feyenoord heeft woelige jaren achter de rug maar kijkt weer vol vertrouwen naar de toekomst. Succes moet natuurlijk op het vel worden geboekt, maar ook rondom. Zonder goed personeel is de club Feyenoord nergens. Kom alles te weten over werken bij Feyenoord en bekijk de actuele vacatures. Misschien is werken bij Feyenoord wel iets voor jou en kan je solliciteren op je droombaan.

Werken bij Feyenoord

Werken bij Feyenoord, dat doe je natuurlijk voor het geld maar ook vanwege de liefde voor de club. Feyenoord is een voetbalclub en professioneel bedrijf in één. Hierdoor zoekt de club regelmatig nieuw talent om de gelederen te komen versterken. Als je een geweldige voetballer bent ligt een baan als profvoetballer in het verschiet voor je, maar voor de meesten is dit helaas onbereikbaar. Gelukkig zijn er ook zeer regelmatig nieuwe scouts, terreinknechten, juristen, beveiliging, horecapersoneel, schoonmakers, marketingspecialisten, woordvoerders, directie of stewards nodig.

Actuele vacatures

Om te weten of er een geschikte vacature openstaat bij Feyenoord kan je de actuele vacatures op de website van de voetbalclub raadplegen. Bij Feyenoord werken circa 175 mensen en hiervan zal er geregeld iemand vervangen moeten worden. Ook zijn er vacatures bij bedrijven die door Feyenoord worden ingehuurd, bijvoorbeeld , cateraars, beveiligings- of schoonmaakbedrijven. Hieronder volgt een overzicht met de actuele Feyenoord vacatures:

Feyenoord Vacatures

Solliciteren

Hoe je moet solliciteren op een functie staat beschreven in de vacatures. Over het algemeen is het noodzakelijk om een motivatiebrief en CV mee te zenden. Als er geen goede vacatures zijn op dit moment kan je ook een open sollicitatie naar Feyenoord sturen zodat je op de radar staat wanneer er op een later moment wel een geschikte vacature ontstaat.

Stagelopen

Voor studerende of schoolgaande mensen is stagelopen vaak een onderdeel van de opleiding. En waar kan je nou beter stage lopen dan bij je favoriete voetbalclub. De stages bij Feyenoord zijn in het vacatureoverzicht weergegeven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.