Fashion Giftcard: waar te koop en waar te besteden?

Mode speelt bij miljoenen mensen in Nederland een belangrijke rol in hun leven. Het perfecte cadeau voor zo iemand is dan ook de Fashion Giftcard. Met een Fashion Giftcard kan de ontvanger namelijk mode kopen bij tal van bijzondere modewinkels. Dankzij de vele acceptanten kan je op zeer veel plaatsen terecht met de Fashion Giftcard. Ook online kan de cadeaukaart worden besteed bij een groot aantal webwinkels. Kom meer te weten over de Fashion Giftcard inclusief informatie over waar ze te koop zijn, waar je de cadeaukaart kunt besteden, welke waardes je kunt kiezen en hoe je het saldo kunt controleren.

Fashion Giftcard

Mode maakt je tot de persoon die je bent en voor sommigen is mode alles. Het is dan ook een leuk idee om modeliefhebbers een Fashion Giftcard cadeau te geven. Het is een ideaal cadeau voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor Kerst, Moederdag, of Sinterklaas. De Fashion Giftcard is te vergelijken met de Fashioncheque, wat ook een giftcard is die besteed kan worden bij modewinkels. Omdat de Fashion Giftcard bij duizenden winkels en webshops kan worden uitgegeven heeft de ontvanger keuze volop en kan hij of zij de gewenste mode en kleding kopen.

Waarde Fashion Giftcard

Je bepaalt zelf hoeveel een Fashion Giftcard waard is. De waarde die je kunt kiezen ligt tussen de € 5,- en € 150,-. Wanneer de ontvangen van de giftcard een aankoop doet en de waarde te laag is kan er gewoon worden bijbetaald.

Waar te koop?

De Fashion Giftcard is te koop bij tal van verkooppunten. In totaal zijn er zelfs meer dan duizend verkooppunten welke allen zijn opgesomd op de website van de cadeaukaart. Ook is de cadeaubon te bestellen via de website van Fashion Giftcard. De cadeaukaart wordt tevens geleverd in een luxe cadeaubox waar ook nog de mogelijkheid is om een persoonlijke boodschap in achter te laten. Als je behalve een luxe cadeaubox ook de giftcard nog ingepakt wilt hebben dan kost dit € 1,50 extra. Wanneer je de Fashion Giftcard voor 17.00 uur besteld wordt deze nog op dezelfde dag verzonden.

Waar te besteden?

Heb je een Fashion Giftcard ontvangen? Je kunt deze verzilveren bij een van de aangesloten acceptanten. Er zijn duizenden winkels aangesloten bij Fashion Giftcard, dus er zijn altijd acceptanten in de omgeving te vinden. Op de website van Fashion Giftcard kan je eenvoudig zoeken naar acceptanten om de cadeaubon te besteden. Je kunt zoeken op provincie, winkelnaam, postcode en/of plaatsnaam.

Online acceptanten

Maar ook wanneer je liever niet de deur uit wilt kan je met een Fashion Giftcard heerlijk shoppen. Er zijn namelijk ook een groot aantal webshops aangesloten als acceptant.

Saldochecker

Als je in het bezit bent van een Fashion Giftcard ben je wellicht benieuwd hoeveel saldo erop staat. Je kunt het saldo eenvoudig controleren via de saldochecker op de website van Fashion Giftcard. Je vult de 19 cijfers die onder de barcode staan in en je krijgt direct het openstaande saldo te zien.

Geldigheid

De Fashion Giftcard is één jaar geldig vanaf de uitgifte. De uiterste geldigheidsdatum is tevens te raadplegen via de saldochecker. De geldigheidsdatum is niet te verlengen. Het is niet nodig om de cadeaukaart in één keer uit te geven, het bedrag mag in meerdere keren worden besteed.

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Veneman
4 jaar geleden

Waar kan ik deze kaart gebruiken

Dick
5 jaar geleden

Pure oplichting. Nergens in te wisselen. Tenminste niet bij bekende bestaande winkelketens of bij de grote jongens online.

Samantha
5 jaar geleden

Weggegooid geld helaas. Ken hem hier in de buurt niet kwijt behalve de duurste juwelier🤨

Jolanda
5 jaar geleden

Pff ik dacht dat hetzelfde als fashion cheqeu was is het fashion giftcard bij 1000 winkels te besteden nou echt niet alleen ver weg en en winkels waar ik niet van houdt. Had een jas gekocht bij groot bekende dameszaak wilde betslen met deze cards dus mooi niet nee je moet de andere hebben.

MW
6 jaar geleden

Deze giftcard kopen is geld weggooien. Een zere dure lingeriezaak in de buurt is erbij aangesloten. Verder alleen sieraden webshops. Geef zo'n kaart niet cadeau. Zonde van je geld en diegene die hem krijgt heeft er weinig aan.

Nice
7 jaar geleden

Weinig leuke winkels bij aangesloten, echt een tegenvaller! Beter de Fashion Cheque kopen

Linda
7 jaar geleden

Ook hier problemen. En zoeken op de site is ook elke keer ander resultaat. Tik je bijv beverwijk in krijg je eerst niks en daarna wel weer. En heeeeeel veel juwelierszaken en maar weinig kledingzaken. Didi en c&a kwamen pas geleden wel voor en nu ineens weer niet. Heb nu een mail gestuurz waarin ik om opheldering vraag en probleem heb voorgelegd. Jammer dat het zo moet gaan.

Mimi Sawikarta
7 jaar geleden

Ik heb een fashiongif card kado gekregen maar baalt ervan dat bij geen van de kkedingwinkel die ik binnenloop word geaccepteerd en dan heb ik over de bekende zaken
Mvg mimi

van hoorn
7 jaar geleden

woon in limburg en zie maar twee winkels waar ik ken kopen ben niet van plan om 100 km te rijden en nog wat ik ben een man dus weinig keuze